Ce nebuni! Au făcut nuntă ca o înmormântare

simeon stalpnicul png
Jason King şi Julia şi-au spus “da” sub vălurile cerniteFotografii: Facebook

Au vrut să aibă o nuntă cum nu s-a mai văzut! Australienii Jason King şi Julia s-au îmbrăcat în ţinute de doliu la propria cununie. Mirele a sosit la nuntă în sicriu, iar mireasa a purtat rochie neagră.

Cea mai nebunească nuntă din istorie a avut loc recent în Australia! Jason King, de 45 de ani, şi partenera sa, Julia, în vârstă de 48 de ani, au avut o cununie care a semănat mai mult cu o înmormântare. Cuplul a vrut să aibă o nuntă cu totul şi cu totul neobişnuită şi a reuşit să şocheze întreaga planetă. Evenimentul a avut loc la Hawkesbury Function Centre, în Londonderry, nord-vestul oraşului Sydney. La ceremonie, mirele a fost adus într-un coşciug aşezat în ataşul unei motociclete. Purta un costum negru, iar mireasa avea de asemenea o rochie îndoliată cu voal negru, ce semăna mai degrabă a ţinută de înmormântare. Sala de ceremonii, unde şi-au spus “da”, era de asemenea împodobită macabru. Doar roşul a fost acceptat pe lângă negru.

simeon stalpnicul png
Mirele a fost adus în sicriul aşezat în ataşul unei motociclete

Şi restaurantul în care a avut loc petrecerea a fost ornamentat cu văluri negre în loc de tradiţionalele decoraţiuni albe. Nuntaşii au fost anunţaţi să poarte ţinute ce amintesc de moarte. În majoritate au avut costumaţii ce te duceau cu gândul la schelete. Mirii le-au spus că nunta are tematica Halloween, sărbătoare pentru care oamenii se deghizează în personaje fioroase ca să alunge spiritele rele. “Eu şi soţul meu suntem investigatori paranormali. Amândoi am mai fost căsătoriţi. De aceea am vrut să facem o nuntă cu totul diferită”, a spus Julia King. 

simeon stalpnicul png
Nuntaşii au fost costumaţi în schelete
3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image
image
image
image
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png
China Taiwan şi SUA adversari FOTO SHUTTERSTOCK
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg