Ce obiecte să scoți din priză pentru o factură mai mică la curent!

Ultima actualizare:

Cine nu își dorește costuri mai mici la factura de electricitate?! Cu toate acestea, avem nevoie de electrocasnicele care ne ușurează atât de mult munca.

Totuși, dacă apelăm la acest truc, am putea să ne bucurăm și de aparatele noastre preferate și să tăiem și din prețul facturii la curent! Iată ce obiecte trebuie musai scoase din priză atunci când nu sunt folosite, sau măcar în timpul nopții!

Ce electrocasnice și aparaturi trebuie scoase din priză, pentru o factură mai mică Foto: Pixabay
Ce electrocasnice și aparaturi trebuie scoase din priză, pentru o factură mai mică Foto: Pixabay

Deși avem impresia că dacă stau în „stand-by” și nu sunt utilizate în acele momente nu consumă, ei bine aflați că electrocasnicele „fură” din curent chiar și când „stau degeaba”.

UN PAS SIMPLU PENTRU REDUCEREA FACTURII LA CURENT. CE TREBUIE SĂ SCOȚI DIN PRIZĂ

Noile modele sunt dotate cu luminiție și LED-uri, pentru a arăta ora sau alte funcții pe care le dețin, astfel că acestea consumă în continuare curent dacă sunt ținute în priză. Așadar, în special pe timpul nopții, faceți-vă timp și deconectați aparaturile de la sursa de curent. Rezultatele nu vor întârzia să apară!

Există electrocasnice sau aparate care ar trebui să fie scoase din priză în fiecare noapte! În această categorie se pot încadra mașinăriile de cafea, blender-ul, calculatoarele, laptop-urile, dar și simplele cabluri de încărcat pe care cu toții le lăsăm, din comoditate, să stea mereu în priză. Acestea pot consuma curent chiar dacă nu sunt folosite, iar faptul că toate aceste aparaturi stau în priză și peste noapte, generează un consum de energie mult mai mare, potrivit Impact.

De asemenea, scoaterea lor din priză te poate ajuta și cu eventualele defecțiuni care apar la aceste dispozitive. Din cauza supraîncărcării sau a diverselor fluctuații de curent, acestea riscă să aibă probleme, în timp. Computerul, spre exemplu, chiar și atunci când se află în funcția de hibernare, ar trebui scos din priză. 

De asemenea, aparatele precum banalul televizor, sistemul audio sau consola de jocuri urmează aceeași regulă, pentru că ele pot să consume inclusiv prin becul LED.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net