Ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine?


    Ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine? Cele care te pun în ipostaze delicate ca bărbatfoto: 123RF
Ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine? Cele care te pun în ipostaze delicate ca bărbatfoto: 123RF

Cei mai mulți bărbați sunt fascinați de femeile înalte. Însă acest lucru poate fi la un moment dat un obstacol atunci când faceți sex, dacă diferența de înălțime dintre parteneri este substanțială. Ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine? În special cele în care trebuie să stați în picioare.

În dragoste diferențele de statură dintre cei doi parteneri nu ar trebui să fie un impediment. Dacă totuși se întâmplă să îți placă o persoană mai înaltă, îți dăm câteva sfaturi care să te ajute în acest sens. Iată ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine.

Sunt anumite poziții care nu trebuie puse în practică când partenera de viață este mai înaltă deoarece pot crea disconfort. Când vine vorba de ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine, „Alpinistul” nu este printre cele recomandate, întrucât este extrem de solicitantă.

Ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine: 2. Antilopa

Într-adevăr, poate fi o poziție bună pentru cei care au aceeași statură fiindcă bazinele sunt la același nivel și nu incomodează deloc, însă nu și pentru cei care au înălțimi diferite. "Antilopa" ocupă un loc de frunte in lista "ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine".

Ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine: 3. Bodyguardul

Este suficient de ciudată și greu de pus în practică această poziție mai ales dacă partenera de viață este mai inaltă. Veți realiza că nu vă puteți săruta datorită diferenței de înălțime, iar penetrarea nu va fi atât de ușoară.

Ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine: 4. Percheziția

Dacă partenerul de viață este mai mic este destul de neplăcut pentru femeie să trebuiască să se aplece pentru a fi la aceeași înăltime. Aşadar, când vine vorba de ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine, "Percheziţia" reprezintă o provocare.

Ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine: 5. Liana

Este o ipostază sexy și tandră, dar nu pentru bărbații care au partenere de viață mult mai înalte decât ei. Răspunzând la întrebarea "ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine?", "Liana" poate fi încadrată uşor la categoria celor nerecomandate.

Ce poziții să nu încerci cu femei mai înalte decât tine: 6. Dans

În mod normal este o poziție simplă și plăcută dar nu în situația în care partenera de viață este mai înaltă. Necesită foarte mult antrenament din partea bărbatului și din acest motiv nu trebuie pusă în practică.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
catalin florin olar jpg
Charles, William și Harry jpg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
image
image
image
image
image
image
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
sfintii trei ierarhi 1 jpeg