Ce să mânânci înainte să faci sex

afrodisiace 0 jpeg
Ce să mânânci înainte să faci sex? Bananele sunt considerate adevărate stimulente eroticefoto: 123RF

Pentru a avea parte de momente intime incendiare în dormitor, trebuie să consumați câteva produse care să vă ajute în acest sens. Ce să mânânci înainte să faci sex? Sunt o serie de alimente afrodiziace, care stimulează dorința de a face amor.

Foarte multe alimente, dacă sunt consumate în mod constant, pe lângă aportul de vitamine pe care îl aduc organismului, au darul de a îmbunătăţii viaţa sexuală. Ce să mânânci înainte să faci sex? De exemplu, fistic, stridii, avogado și ciocolată. Acestea sunt printre cele mai apreciate alimente care stimulează libidoul.

De foarte multă vreme, acest aliment este considerat afrodiziac. Te întrebi ce să mânânci înainte să faci sex? Sunt recomandate stridiile, deoarece acestea conțin substanţe care stimulează eliberarea testosteronului şi a estrogenului, hormoni importanți în creşterea libidoului. Deci, pentru a avea parte de partide de sex incendiare, consumați acest aliment care face minuni.

Ce să mânânci înainte să faci sex? 2. Fistic

Acesta asigură organismului aportul de grăsimi monosaturate, zinc şi alţi nutrienţi care influenţează dorinţa sexuală. Nu știi ce să mânânci înainte să faci sex? Fisticul este un aliment gustos şi sănătos, care poate fi consumat oricând, cu plăcere. Este recomandat să fie servit crud, pentru a nu-i diminua din efectele benefice.

Ce să mânânci înainte să faci sex? 3. Avogado

Acest fruct este o sursă bogată de vitamina E. El ajută corpul pentru a produce mai mult testosteron, estrogen şi progesteron. Aceşti hormoni circulă prin sânge şi stimulează răspunsul sexual, cum ar fi lubrifierea zonei intime feminine şi o receptivitate mai mare a zonei clitoridiene. Ce să mânânci înainte să faci sex ? Avocado este unul dintre alimentele recomandate, sporește pofta de sex și, din acest motiv, merită consumat.

Ce să mânânci înainte să faci sex? 4. Ciocolată

Acest desert minunat a fost asociat dintotdeauna cu sexul. Consumul de ciocolată sporeşte dorinţa de a face sex şi stimulează producerea de serotonină, un hormon responsabil cu instalarea stării euforice. Ce să mânânci înainte să faci sex ? Nu ezitaţi să consumaţi ciocolată, fiindcă este unul dintre acele alimente care cresc pofta de sex. Mai mult, datorită aportului caloric ridicat, îți oferă energia necesară, pentru a fi cât mai dinamic, cât mai activ în așternuturi.

Ce să mânânci înainte să faci sex ? 5. Banană

Acestea sunt considerare a fi adevărate stimulente erotice, adică alimente care sporesc libidoul. Nu știi ce să mânânci înainte să faci sex? Bananele sunt bogate în potasiu şi vitamina B, elemente nutritive extrem de necesare pentru producerea de hormoni sexuali.

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg