Ce se ascunde în spatele acestei imagini este cu adevărat emoționant

Ultima actualizare:

    Această imagine a stârnit compasiunea întregii lumiFoto: Facebook
Această imagine a stârnit compasiunea întregii lumiFoto: Facebook

Pare o fotografie banală la prima vedere, dar nu se spune degeaba că o imagine face cât o mie de cuvinte. Deși ați fi tentați să credeți că se întâmplă ceva rău, povestea din spatele acestei poze este cu adevărat emoționantă și încărcată de energie pozitivă.

Barbara Danner, o femeie din America, se afla la coadă pentru a-și comanda o cafea atunci când a surprins scena care a determinat-o să publice imaginea pe pagina de Facebook a cafenelei, alături de un mesaj care o și explică: "Femeia care se afla la volanul mașinii din poză și-a pierdut soțul în vârstă de 37 de ani chiar în noaptea precedentă. Când angajații de la DB (cafenea n.r.)  au observat că femeia este într-o stare proastă, s-au oprit din tot ceea ce făceau și s-au rugat alături de ea pentru câteva minute, i-au spus să se întoarcă ori de câte ori are nevoie să se roage sau de un sprijin în orice problemă. Rugăciuni pentru tânăra familie. Cred că știți unde sî vă opriți pentru cafea de acum încolo."

Imaginrea a strâns peste 137.000 de distribuiri și 444.000 de reacții pozitive din partea internauților.

image
image
image
image
image
image
casatorie shutterstock jpg
Dantura - periaj - spalat pe dinti FOTO Shutterstock
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
vin roma istock jpg
Întâlnirea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
topor shutterstock1 jpg
index jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net