Ce-şi doresc femeile de la un bărbat

17 martie 2015
image
Ce-şi doresc femeile de la un bărbathttp://andthatswhyyouresingle.com

Unul dintre cei care au găsit răspunsul la întrebarea „Ce-şi doresc femeile de la un bărbat” este Elliott Katz. Scriitorul a publicat, în anul 2007, cartea „Cum să fii bărbatul puternic pe care şi-l doresc femeile”. Iată cele mai importante 4 calităţi, dezvăluite de Katz şi interpretate de Click!, pe care trebuie să le ai dacă vrei să devii dezirabil pentru reprezentantele sexului slab.

Când vine vorba despre romantism, majoritatea femeilor vor ca bărbaţii lor să fie „campioni” la acest capitol. Ce-şi doresc femeile de la un bărbat? Oferirea unui buchet de flori fără vreo ocazie specială, deschisul uşii la restaurant sau maşină şi alte gesturi banale vor atrage, mai ales la început, atenţia unei doamne/domnişoare. Ele iubesc surprizele, indiferent că e vorba despre o prăjitură, o scrisoare de dragoste sau alte cadouri. Femeile nu sunt niciodată deranjate de surprize, indiferent cât de multe ar fi. Dimpotrivă! Asta este exact ce-şi doresc femeile de la un bărbat. Dacă ai putea să le faci zilnic, ar fi perfect pentru ele. O surpriză originală, la momentul potrivit, îţi va aduce şanse preţioase de a le „înhăţa” pe cele pe care le vrei aproape. Fii perspicace!

Ce-şi doresc femeile de la un bărbat: complimente cu duiumul

Femeile adoră să primească avalanşe de complimente din partea partenerilor. Iată, așadar, ce-şi doresc femeile de la un bărbat. Atunci când poartă o rochie nouă, de exemplu, o reprezentantă a sexului slab  va aştepta să îi spui cât de frumoasă, sexy şi specială e. Fă în aşa fel să-i spui ce vrea să audă, dar nu exagera. Dacă o faci prea des, nu va mai avea farmec. Aşa că, mergi pe principiul: mai răruţ că-i mai drăguţ. Funcţionează negreşit.

Sociologii britanici au realizat un sondaj de opinie, la care 2.000 de bărbaţi şi femei au răspuns unor întrebări legate de lucrurile pe care vor femeile să le audă. Potrivit acestui sondaj, femeilor le plac următoarele complimente: „Ai slăbit”, „Ai un zâmbet frumos”, „Miroşi bine”, „Rochia aceasta ţi se potriveşte de minune”, „Arăţi superb”.

Ce-şi doresc femeile de la un bărbat: să fie îngrijit

Produsele cosmetice nu s-au inventat doar pentru femei. E adevărat, nu spune nimeni să foloseşti pudră sau să-ţi dai unghiile cu lac decât dacă vrei s-o cucereşti pe Naomi, şi, atunci nu te mai interesează ce-şi doresc femeile de la un bărbat. În schimb, parfumul şi deodorantul sunt doar două dintre cele mai importante produse care nu trebuie să-ţi lipsească.

Nu purta cămăşi cu gulere mari sau pantofi excesiv de strălucitori. O femeie cu spirit de observaţie, care apreciază calitatea, te va considera „cocalar”. Poate că în cluburile cu muzică de petrecere vei avea succes, dar, într-un loc select vei fi arătat cu degetul şi te vei întoarce aşa cum te-ai dus, singur.

Dacă porţi barbă, ar fi bine să mergi măcar o dată pe săptămână la bărbier. Nu ieşi din casă cu ditamai „gardul viu” pe faţă. Poți fi dizgraţios.

Ce-şi doresc femeile de la un bărbat: carieră sigură

Pe femeile interesate (şi) de stabilitate financiară alături de partenerul lor, cârcotaşii se hazardează să le numească „materialiste”. În cazul lor, răspunsul la întrebarea „Ce-şi doresc femeile de la un bărbat?” poate fi „banii”. Într-adevăr, există o categorie de domniţe care-ţi învaţă PIN-ul de la cartea de credit înainte să memoreze numărul tău de telefon, dar... „Pădure fără uscături nu există”. Îi lăsăm pe cei păgubiţi să generalizeze.

Cât despre femeile „obişnuite”, e normal ca, într-o anumită măsură, să fie interesate de situaţia financiară a partenerului. Un salariu bun, o experienţă bogată în domeniul în care lucrezi, fac parte din categoria „ce-şi doresc femeile de la un bărbat”, dar şi invers.

Un studiu realizat recent pe eşantioane considerate reprezentative, din 13 ţări, arată că secretul succesului profesional are mai mult de-a face cu atitudinea femeilor decât cu cea a bărbaţilor, aşa că ele au şi calitatea de „a-i mâna în luptă” pe bărbaţii care nu au o carieră.Astfel, trăsăturile considerate masculine, cum ar fi ambiţia, dorinţa de a domina, aroganţa, sunt contraproductive într-o relaţie şi ar trebui înlocuite de calităţi precum bunătate, sensibilitate şi delicateţe, toate asociate femeilor, relatează Daily Mail.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022