Ce simpatici! Porcușorii se antrenează pentru cursă

Ultima actualizare:

 „Guiț, Guiț, suntem gata de concurs”! Monk Park Farm din North Yorkshire, Marea Britanie, este gazda anuala a unei curse neobișnuite. 

Purcelușii poat hăinuțe colorate (Foto: Profimedia)
Purcelușii poat hăinuțe colorate (Foto: Profimedia)

Porcușorii s-au costumat special pentru întrecere

Este vorba despre purceluși îmbrăcați în diverse costumații haioase care se întrec, sărind peste diferite obstacole, până la linia de sosire. Concursul este cât se poate de serios, iar zilele trecute animăluțele au fost văzute antrenându-se de zor, pentru concursul care va avea loc în curând. 

Concursul simpaticilor purceluși reprezintă atracția principală a fermei britanice și adună mii de adulți și copii la eveniment. Un bilet standard  pentru a vizita parcul costă aproximativ 12 dolari, conform site-ului Monk Park Farm. 

Fiecare porc are de înfruntat obstacole (Foto: Profimedia)
Fiecare porc are de înfruntat obstacole (Foto: Profimedia)

La această fermă se găsesc diverse rase interesante de purceluși, printre care Konekune, Mangalița, Angeln Saddleback, Oxford Sandy & Black și porci vietnamezi. Vizitatorii pot admira și alte animale la această fermă, printre care oi, alpaca, măgari, păsări emu, lame, vaci, păuni, căprioare, cai și ponei. Cei care își doresc pot pune mână pe animale, dar doar în prezența profesioniștilor, care se asigură că nu există incidente grave.

În februarie 2021, Monk Park Farm a fost cumpărată de noi proprietari și a început un program cuprinzător de îmbunătățiri și investiții. Înainte de redeschiderea din aprilie, intrarea, toaletele și cafeneaua au fost renovate, zona de joacă în aer liber a fost îmbunătățită și a fost adăugată o nouă groapă de nisip imensă. Pe parcursul anului am adăugat karturi electrice și am organizat un fantastic Halloween Spooktacular.

În 2022, am extins hambarul, am instalat o nouă plimbare cu mini-trenul pentru copii, două baloane cu aer gigantice, am renovat zona de picnic și joacă de lângă iaz și am muncit din greu pentru a face străduțele noastre mai prietenoase pentru cărucioare și scaune cu rotile. Am organizat și prima noastră experiență de Crăciun!”, au anunțat proprietarii fermei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net