Ce spune culoarea mașinii despre tine

image
Sursa foto: pixabay.com/JillWellington

Vrei să-ți cumperi o mașină? S-ar putea să te gândești de două ori înainte de a alege culoarea, pentru că aceasta este strâns legată de personalitatea ta.

Negru - clasic, elegant, puternic

Așa cum rochiile de seară negre sunt întotdeauna la modă, la fel se întâmplă și cu mașinile. Negrul emană în primul rând putere, eleganță. Chiar și o mașină de familie, precum Skoda Octavia, va ieși în evidență. Dacă ai un autoturism negru sau intenționezi să-ți cumperi unul, atunci cel mai probabil ești o persoană care nu se lasă manipulată, îți place eleganța și stilul clasic. 

Alb - puritate, sinceritate, încăpățânare

Proprietarii de mașini albe sunt de cele mai multe ori greu de mulțumit. Nu le plac jumătățile de măsură și le spun lucrurilor pe nume. Dacă deții un autoturism alb, foarte probabil ești o persoană directă și le pretinzi același lucru și celor din jurul tău. De asemenea, îți plac lucrurile simple, armonioase și apreciezi sinceritatea. 

Roșu - dinamism, senzualitate, impulsivitate

Roșu este culoarea celor cărora le place să trăiască viața la maximum. Sunt impulsivi, dar în același timp amuzanți. Dacă mașina ta este roșie, înseamnă că știi cum să ieși în evidență, emani siguranță și în același timp cauți în permanență noi provocări. Impulsivitatea ta nu este neapărat un defect, dar pe unii i-ar putea speria câteodată. 

Gri - neutru, sobru, practic

Dacă ai o mașină gri, cu siguranță știi să faci diferența între această culoare și argintiu. Foarte probabil ești o persoană precaută, sobră și pragmatică. Rareori încerci să ieși în evidență, dar cu toate acestea îți faci ușor prieteni, pentru că știi să-i asculți pe cei din jurul tău. 

Argintiu - prestigiu, eleganță, viziune

Argintiul dă senzația de prestigiu. Clar nu ești genul de persoană care să se mulțumească cu o mașină gri. Vrei să ieși în evidență, dar în același timp păstrezi o doză de precauție. Probabil, îți place foarte mult să stai la birou peste program, tragi din greu, dar și primești o mulțime de laude din partea colegilor și a șefilor. Ai un statut înalt și îți place să te mândrești cu acest lucru. 

Albastru - calm, autoritate, încredere

Ai toate motivele să te încrezi în șoferul unei mașini albastre, indiferent de nuanța acesteia. Dacă o deții chiar tu, atunci foarte probabil că ești o persoană stabilă, optimistă, onestă și calmă. Înțelepciunea este principala ta calitate, îți place să analizezi lucrurile în cel mai mic detaliu și abia apoi să tragi concluziile. 

Verde - stimă, iubire, visare

Mașinile de culoare verde erau la modă în anii '90, dar în zilele noastre nu mai sunt atât de populare. Dacă totuși ai un astfel de autoturism, ești un visător, îți place natura și să tragi repede pe dreapta când vezi un peisaj care îți taie respirația. În același timp, nu-ți pasă prea mult de părerea altora, nu te interesează bârfele și cauți mereu să-ți conduci viața după propriile reguli. 

Auriu/Galben - imaginație, bucurie, fericire

Auriul și galbenul sunt culori specifice veseliei și stării de bine. Deși taxiurile au, în general, această culoare, s-ar putea să optezi și tu pentru ea. Îți ghidezi viața după principiul "dont't worry, be happy" (nu-ți face griji, fii fericit), ai o imaginație bogată și un simț al umorului foarte dezvoltat. 

Maro/Bej - control, siguranță, sinceritate

Dacă ai o mașină maro sau în nuanțe de cafeniu, cu siguranță ești o persoană onestă, cu picioarele pe pământ. Preferi lucrurile stabile și nu îți plac schimbările. Nu pui accent pe stil și eleganță, ți se par lucruri superficiale. 

O culoare pe care n-am menționat-o

La fel ca și mașina ta, ești o persoană unică. Nu îți pasă de ce spun alții, despre modă și trenduri, dar, paradoxal, știi să ieși mereu în evidență. Preferi oricând calitatea, în dauna cantității. Îți place să faci lucrurile în stilul tău. 

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (2) jpg
Nikita Hrușciov și Richard Nixon la Moscova în 1959 FOTO Profimedia
accident duba utilitara ipj buzau (3) jpeg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg