Ce spune forma sânilor despre tine?

Ultima actualizare:

    Ce spune forma sânilor despre tine? Ce fel de personalitate aifoto: 123RF
Ce spune forma sânilor despre tine? Ce fel de personalitate aifoto: 123RF

Sânii sunt frumoși și atrăgătări indiferent de formă sau mărime, dar tipul lor poate dezvălui foarte multe lucruri despre personalitatea și caracterul unei femei. Ce spune forma sânilor despre tine? Poate scoate în evidență câteva caracteristici importante despre sexualitate și despre felul de a fi ca femeie.

Bustul femeilor au stârnit mereu curiozitatea bărbaților și nu doar din punct de vedere sexual. Ei susțin că sânii reprezentantelor sexului frumos pot arăta lucruri importante. Ce spune forma sânilor despre tine? Cum ești ca femeie din toate punctele de vedere. Iată şase tipuri de sân şi ce spune fiecare despre tine.

Femeile dotate cu un astfel de sân sunt independente și au tendința de a-și domina partenerul. Ce spune forma sânilor despre tine ? Că ești o persoană inteligentă şi că adori să faci sex, fiind și foarte bună în pat.

Ce spune forma sânilor despre tine: 2. Mari și rotunzi

Se pare că acest model de sân este foarte apreciat de bărbați. Ce spune forma sânilor despre tine ? Că ești o femeie deschisă din punct de vedere sexual și mereu dispusă să pui în practică poziții noi. Pe de altă parte, ești o persoană ambițioasă care știe să-și apere interesele cât se poate de bine.

Ce spune forma sânilor despre tine: 3. Rotunzi, fermi și de mărime medie

Bărbații fac o adevărată pasiune pentru acest gen de sâni fiindcă sunt foarte apetisanți. Ce spune forma sânilor despre tine? Că ești o persoană muncitoare, ai o minte ascuțită și adori să-ți petreci timpul cu cei dragi din familie.

Ce spune forma sânilor despre tine: 4. Tubulari

Această formă nu este foarte des întâlnită, însă femeile care îi dețin nu vor fi uitate ușor de bărbații pe care îi cuceresc. Ce spune forma sânilor despre tine ? Că ești o femeie înnebunită după sex, ai o personalitate puternică și te bucuri de fiecare moment al vieții.

Ce spune forma sânilor despre tine: 5. Cireașă

Într-adevăr sunt cei mai mici, însă foarte jucăuși. Ce spune forma sânilor despre tine ? Că ești o femeie deșteaptă, plină de viață și îți place să oferi foarte multă iubire.

Ce spune forma sânilor despre tine: 6. Cu sfârcurile ridicate

Dacă un bărbat are nevoie de diversitate în pat trebuie să caute o parteneră care are sânii cu sfârcurile ridicate. Ce spune forma sânilor despre tine ? Că ești o persoană aventuroasă, dornică de sex sălbatic și dispusă oricând să experimentezi lucruri noi din punct de vedere sexual.

Ce spune forma sânilor despre tine: 7. Cu sfârcuri mici

Femeile din această categorie nu prea spun ceea ce gândesc, însă nu se dau la o parte de la a-și descoase partenerul. Ce spune forma sânilor despre tine ? Că ești calculată, foarte greu de păcălit, generoasă și nu te da-i în lături de la a-i satisface partenerului toate fanteziile sexuale.

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg