Ce sunt „numerele îngerilor”? Vei avea noroc dacă observi repetitiv aceste numere

Ultima actualizare:

În cadrul numerologiei, numerele îngerilor sunt secvențe de numere despre care se spune că au o semnificație spirituală aparte. Deși pot apărea în cele mai obișnuite locuri, aceste cifre ne atrag de obicei atenția în mod special. Motivul pentru care suntem fermecați de aceste secvențe este, totuși, o extensie a simbolismului lor. Se crede că aceste numere sunt mesaje din partea universului spiritual care oferă înțelegere și înțelepciune. Se spune că vei avea noroc dacă observi repetitiv aceste numere.

Ce sunt numerele de îngeri?
Ce sunt numerele de îngeri?

Ce sunt numerele de îngeri?

Fie că le atribui îngerilor, ghizilor, strămoșilor, spiritelor sau pur și simplu unei stări superioare a propriei tale conștiințe, numerele îngerilor îți pot confirma că ești pe calea cea bună sau îți pot oferi un semn pentru unele lucruri pe care le experimentezi recurent  de-a lungul vieții.

Filozoful grec Pitagora a fost un matematician strălucit, dar acestea credea și că realitatea noastră este o manifestare fizică a vibrației energetice a numerelor. În realitatea contemporană, cea care a vorbit mult despre puterea acestor „numere de îngeri” este Doreen Virtue, care publicat zeci de cărți la începutul anilor 2000 despre această temă, fiind cea care a și inventat termenul.

Cifra 0

Zero este asociat cu noi oportunități. Atunci când sunteți martor la zero într-o secvență (fie într-un set de trei, patru sau în cadrul unui model), acest lucru ar putea însemna un nou început. Sunteți la începutul unui ciclu complet nou, ceea ce înseamnă că puteți crea tot ceea ce vă dorește inima. Nu vă fie teamă să luați decizii mari și îndrăznețe în acest moment al călătoriei voastre.

Cifra 1

Unu este o cifră puternică de manifestare. Dacă întâlnești această secvență bucură-te de oportunitatea de a-ți pune o dorință, de a stabili o intenție deoarece este de bun augur pentru noi începuturi. 

Cifra 2

Doi sugerează echilibru, încredere și aliniere. Experimentarea lui doi într-o secvență ar putea însemna că cineva - fie în domeniul fizic, fie în domeniul spiritual - te ajută să ajungi acolo unde trebuie să ajungi. 

Cifra 3

Trei este un indiciu al creativității magnetice. Observarea lui trei ar putea însemna că ai ocazia de a adăuga talentele și abilitățile tale unice la o situație, și te vei remarca plăcut.

Cifra 4

Patru simbolizează stabilizarea. Observarea lui patru ca număr de înger sugerează că ești în procesul de realizare al unui proiect sau plan de durată ce îți va aduce beneficii. Sau este momentul să începi să o faci!

Cifra 5

Prezența lui cinci sugerează că schimbări majore ar putea fi la orizont. Dacă te-ai simțit blocat, înăbușit sau inspirat, observarea lui cinci dezvăluie faptul că s-ar putea să se pregătească schimbări masive. 

Cifra 6

Șase are o natură de sprijin, compasiune și empatie. Șase poate fi o reasigurare blândă și foarte necesară pentru a te trata cu bunătate și înțelegere.

Cifra 7

Șapte este la fel de norocos în numerele de îngeri ca și la cazinou! Să experimentezi șapte ca număr de înger înseamnă că norocul - mai ales în ceea ce privește finanțele - ar putea fi pe drum.

Cifra 8

Una dintre cele mai bune cifre din numerologie este opt, iar observarea acestei cifre ar putea reflecta o conexiune cu universul spiritual într-un mod puternic. Se spune că ghizii spirituali vă sunt alături și le puteți cere ajutorul

Cifra 9

Ca cifră finală în numerologie, prezența lui nouă sugerează că un capitol s-ar putea să se încheie. Este un semn că un ciclu semnificativ s-ar putea încheia și că vei începe în curând o călătorie cu totul nouă. De asemenea, acesta este un moment excelent pentru a ieși din zona ta de confort, pentru a-ți extinde orizonturile și pentru a explora noi teritorii. 

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net