Zodiile care sunt cel mai de succes în viață! Vezi în ce domeniu vei putea ajunge cel mai bun

Ultima actualizare:

Momentul anului în care ne naștem poate avea tot felul de implicații pentru viața noastră. Se spune că semnul zodiacal sub care ne naștem ne influențează personalitățile, făcându-ne mai buni la unele lucruri și mai răi la altele. Fie că ai nevoie de ajutor pentru a scrie eseuri sau te lupți cu finanțele tale sau dacă excelezi în activități creative sau sport, unii ar putea spune că zodia ta se află în spatele acestor lucruri.

Semnul zodiacal sub care ne naștem ne influențează personalitățile. Foto: Click.
Semnul zodiacal sub care ne naștem ne influențează personalitățile. Foto: Click.

Acest lucru ne-a făcut să ne întrebăm sub ce semne stelare se încadrează unii dintre cei mai de succes oameni din lume. Sunt unele zodii mai bune pentru muzicieni? Și alții produc mai mulți actori? Am efectuat cercetări asupra astrelor multor oameni celebri din diferite medii industriale pentru a afla. Deci, semnele stelare influențează șansa ta de a avea succes? Și ce înseamnă semnul tău zodiacal pentru tine?

Aceste semne zodiacale sunt cel mai probabil să fie celebre

După ce am analizat sute de nume celebre dintr-o gamă largă de industrii și medii, inclusiv actori, regizori, sportivi, politicieni și lideri de afaceri, am aflat semnul zodiacal al fiecărei persoane. Iată rezultatele generale.

Rac - Ponderea oamenilor de succes: 11,05%

Semnul stelar pe care îl au cei mai mulți oameni de succes este Racul, 11,05% dintre persoanele din studiul nostru fiind născuți sub această zodie. Acesta este un semn de apă care se desfășoară între 21 iunie și 22 iulie. Persoane de seamă cu acest semn: Harrison Ford, Mel Brooks și Ricky Gervais.

Leu - Ponderea oamenilor de succes: 10,18%

Leul este al doilea cel mai frecvent semn stelar la oamenii de succes, reprezentând 10,18% dintre oamenii din studiul nostru. Leul este un semn de foc și se desfășoară în perioada 23 iulie - 22 august. Leii celebri: comediantul Frankie Boyle, regizorul Stanley Kubrick și artistul Andy Warhol.

Berbec - Ponderea oamenilor de succes: 8,95%

Pe locul trei, cu 8,95% dintre oamenii de succes care se încadrează sub această zodie, se află Berbecul, un alt semn de foc care se desfășoară în perioada 21 martie - 19 aprilie. Muzicianul Eric Clapton și comedianții Stewart Lee și Spike Milligan sunt toți exemple de Berbec de succes.

Zodii care pot deveni faimoase în lumea filmului

Acum putem împărți datele după ocupație, pentru a afla care zodii sunt cele mai potrivite pentru diferite căi de carieră. Aici puteți vedea care semne zodiacale sunt cele mai comune în rândul actorilor celebri și realizați.

Gemeni - Ponderea actorilor: 13,95%

Gemenii este cel mai răspândit zodie în rândul actorilor, 13,95% dintre acești actori fiind născuți sub acest semn. Gemenii este un semn de aer care se desfășoară în perioada 21 mai - 20 iunie și este asociat cu planeta Mercur. Actori celebri care sunt Gemeni includ Clint Eastwood, Nicole Kidman și Laurence Olivier.

Rac - Ponderea actorilor: 11,63%

Racul este al doilea cel mai frecvent semn zodiacal în rândul actorilor, reprezentând 11,63%. Acest semn este condus de lună și numără actori precum Sandra Bullock, Margot Robbie și Willem Dafoe în rândurile sale.

Leu - Ponderea actorilor: 11,63%

Leul ocupă, de asemenea, locul doi la categoria actori, cu vedete de top precum Dustin Hoffman, Jean Reno și Charlize Theron, toți născuți sub această zodie.

Cele mai comune semne stelare ale regizorilor de film

După ce ne-am uitat la oamenii care apar pe marele ecran, a avut sens să ne uităm apoi la indivizi de cealaltă parte a camerei. Aici puteți vedea care zodii au cea mai mare afinitate cu a fi regizor.

Leu - Ponderea directorilor: 15,00%

Leul este cel mai comun zodie dintre regizorii de succes, susținând 15% dintre cei din studiul nostru. Nume mari precum Alfred Hitchcock, Roman Polanski și Christopher Nolan s-au născut cu toții sub semnul Leu.

Balanța - Ponderea directorilor: 15,00%

Balanța a fost legată de Leu ca cel mai bun semn stelar pentru regizori sub care să se nască. Acest semn de aer rulează din 23 septembrie până în 22 octombrie și numără printre rândurile sale mari regizori precum Guillermo del Toro, Jon Favreau și Satoshi Kon.

Fecioară - Ponderea directorilor: 11,67%

Fecioarele sunt al treilea cel mai probabil să devină regizori de succes, 11,67% dintre regizori fiind născuți sub semn. Fecioarele se nasc între 23 august și 22 septembrie, pământul fiind elementul lor asociat. Regizorii celebri din Virgo includ Tim Burton, Guy Ritchie și Brian de Palma.

Zodii predispuse să aibă succes în muzică

Aceste semne stelare sunt cele mai des întâlnite printre cei mai faimoși și de succes muzicieni. Te-ai născut sub un semn zodiacal muzical?

Săgetător - Ponderea muzicienilor: 12,70%

Săgetătorul este cel mai răspândit semn zodiacal în rândul muzicienilor, 12,70% dintre artiștii muzicali fiind născuți sub acest semn. Acest semn de foc se desfășoară între 22 noiembrie și 21 decembrie și este condus de planeta Jupiter. Muzicienii celebri din Săgetător includ Jimi Hendrix, Taylor Swift și Billie Eilish.

Balanța - Ponderea muzicienilor: 11,11%

Balanțe fac încă o apariție în primele trei, susținând 11,11% dintre muzicieni din studiul nostru. Acestea includ câteva nume fenomenale precum Snoop Dogg, Eminem și Bruce Springsteen.

Taur - Ponderea muzicienilor: 11,11%

Taurul se leagă de Balanță pe locul doi, având și 11,11% dintre muzicieni născuți sub zodie. Taurul este un semn de foc care se desfășoară între 22 noiembrie și 21 decembrie, cu muzicieni celebri din Taur, printre care Billie Joel, Adele și James Brown.

Cele mai comune semne zodiacale ale comedianților

Succesul tău ca actor de comedie ar putea fi determinat și de semnul tău zodiacal, așa că am făcut câteva cercetări pentru a descoperi cel mai amuzant semn stelar de acolo.

Rac - Ponderea comedianților: 13,33%

Racul este cel mai comic zodie cu cea mai mare pondere a comedianților la 13,33%. Marii comedie precum Dave Allen, Larry David și Peter Kay sunt toți canceri.

Berbec - Ponderea comedianților: 11,67%

Pe locul doi cu 11,67% dintre comedianți se află Berbecul. Mari comedie precum Spike Milligan, Stewart Lee și Ed Byrne s-au născut cu toții sub semnul Berbecului.

Pești - Ponderea comedianților: 11,67%

Pe locul doi se află Peștii care au revendicat și 11,67% dintre comedianți. Peștii sunt un semn de apă guvernat atât de Neptun, cât și de Jupiter și se desfășoară în perioada 19 februarie - 20 martie. Comicii celebri născuți sub acest semn includ Tommy Cooper, Wanda Sykes și Lee Evans.

Zodii care au cele mai mari șanse să atingă succesul sportiv

Sub care zodii stelare sunt cele mai fortuite să te naști dacă aspiri la o carieră în sport? Află aici!

Leu - Ponderea sportivilor: 16,39%

Leul este cel mai sportiv semn sub care s-a născut, 16,39% dintre sportivi fiind lei. Acestea includ oameni din întreaga lume sportivă, cum ar fi Usain Bolt, Tyson Fury și Harry Kane.

Rac - Ponderea sportivilor: 13,11%

Cancerul este al doilea cel mai frecvent semn zodiacal printre sportivi, cu 13,11%. Raci celebri sportivi includ Megan Rapinoe, Michael Phelps și Conor McGregor.

Berbec, Vărsător și Gemeni - Ponderea sportivilor (fiecare): 9,84%

Trei zodii, Berbec, Vărsător și Gemeni, sunt toți la egalitate pe locul trei cu 9,84%. Mo Farah și Bobby Moore sunt amândoi născuți sub Berbec, în timp ce Venus Williams și Mohamed Salah sunt amândoi Gemeni sportivi. Vărsătorul, o zodie de aer care se desfășoară în perioada 20 ianuarie - 18 februarie, numără în rândurile sale vedete ale sportului precum Valentino Rossi și Cristiano Ronaldo.

Cele mai artistice semne zodiacale

Talentul artistic este adesea legat de zodii și astrologie, așa că care semne vor fi în fruntea tabelului aici?

Scorpion - Ponderea artiștilor: 16,67%

Scorpionul, o zodie element de apă care se desfășoară în perioada 23 octombrie - 21 noiembrie, este cea mai artistică zodie cu 16,67% dintre artiști. Reclamele celebre care se nasc sub acest semn includ Georgia O'Keeffe, L.S. Lowry și Pablo Picasso.

Rac - Ponderea artiștilor: 13,33%

Racul este al doilea cel mai răspândit zodie în rândul artiștilor, cu o pondere de 13,33%. Artiști remarcabili născuți sub acest semn includ Frida Kahlo, David Hockney și Tracey Emin.

Taur - Ponderea artiștilor: 13,33%

Taurul a ocupat locul doi cu 13,33%. Salvador Dali, Paul Nash și Frank Stella sunt toți exemple de artiști de succes născuți sub semnul zodiacal Taur.

Cele mai comune zodii ale politicienilor

Deoarece toată lumea se naște sub un semn stelar, chiar și politica ar putea fi influențată de semnele zodiacului. Aici ne uităm la ce politicieni de seamă s-au născut sub diferitele semne pentru a vedea care sunt cei mai buni pentru o carieră politică.

Capricorn - Ponderea politicienilor: 15,00%

Cel mai răspândit zodie în rândul politicienilor este Capricornul, cu 15%. Printre Capricornii celebri care lucrează în sfera politică se numără președintele Richard Nixon, fostul taoiseach Leo Varadkar și premierul canadian Justin Trudeau.

Gemeni - Ponderea politicienilor: 15,00%

La egalitate pe primul loc, tot cu 15%, sunt Gemenii. Printre aceștia se numără premierul britanic Boris Johnson, președintele Donald Trump și președintele chinez Xi Jinping.

Balanta - Ponderea politicienilor: 13,33%

Libras s-a clasat pe locul trei cu 13,33% dintre politicieni, care include președintele rus Vladimir Putin, precum și foștii premieri britanici David Cameron, Theresa May și Margaret Thatcher.

Zodii care ajung pe culmile succesului în afaceri

În sfârșit, ne uităm la lumea afacerilor pentru a vedea sub ce semn steau s-au născut unii dintre cei mai de succes antreprenori și lideri de afaceri din lume.

Leu - Ponderea liderilor de afaceri: 16,67%

Cel mai obișnuit zodie pentru succes în afaceri este Leul, cu 16,67%. Aceste nume mari includ Steve Wozniak, Mark Cuban și Satya Nadella.

Pești - Ponderea liderilor de afaceri: 11,67%

Al doilea cel mai frecvent semn zodiacal la liderii de afaceri este Peștii, care au reprezentat 11,67% din toți cei din studiul nostru. Exemple celebre includ Steve Jobs, Mark Carney și Peter Jones.

Rac, Vărsător și Capricorn - Ponderea liderilor de afaceri (fiecare): 10,00%

Pe locul al treilea se află Racul, Vărsătorul și Capricornul, toate care au obținut 10% fiecare. Printre cancerele binecunoscute se numără Richard Branson și Elon Musk, în timp ce Capricornii proeminenți includ Jeff Bezos și James Caan. Carlos Slim, Martin Sorrell și Robert Iger sunt toți exemple de lideri de afaceri născuți sub zodia Vărsător, scriu cei de la edubirdi.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net