Ce vor bărbaţii în timpul sexului. 4 lucruri pe care nu îndrăznesc să le ceară iubitelor


    Reprezentanţii sexului puternic îşi doresc ca iubitele lor să fie deschise, să accepte diverse “propuneri creative” din partea lor care au menirea de a înlătura monotoniafoto:123RF
Reprezentanţii sexului puternic îşi doresc ca iubitele lor să fie deschise, să accepte diverse “propuneri creative” din partea lor care au menirea de a înlătura monotoniafoto:123RF

Se pare că nu doar femeile au probleme în a-şi exprima dorinţele în ceea ce priveşte sexul. La rândul lor, băraţii au tot felul de fantezii ascunse sau doleanţe pe care, din diverse motive, se tem să le spună cu voce tare partenerelor de viaţă.

Reprezentanţii sexului puternic îşi doresc ca iubitele lor să fie deschise, să accepte diverse “propuneri creative” din partea lor care au menirea de a înlătura monotonia. Iată ce vor bărbaţii în timpul sexului, dar nu prea au curaj să le ceară partenerelor.

Să li se facă mai mult sex oral

Într-adevăr, există o categorie de bărbați care se declară nemulțumiți de faptul că partenerele de viață nu le oferă atât de mult sex oral pe cât și-ar dori. Dacă vreți să știți după ce lucruri tânjesc bărbaţii în pat, aflați că aceștia vor să li se facă mai mult sex oral. Cel mai adesea, reprezentantele sexului frumos le fac partenerilor sex oral din obligație, știind că acest lucru îi excită. Însă, ei și-ar dori ca acestea să le dea de înțeles că le place ceea ce fac, că se simt bine și nu se grăbesc pentru a termina cât mai repede.

Să li se vorbească deocheat

Pentru cei mai mulți bărbați, o noapte pasională alături de o femeie care nu scoate nici un sunet și nu spune nimic poate fi un adevărat coșmar. Chiar dacă nu o spun explicit niciodată, ei își doresc să audă din gura iubitei câteva cuvinte deocheate când fac sex. Din acest motiv, femeile ar trebui să fie mai curajoase, să lase rușinea la o parte și să le vorbească mai deocheat partenerilor în intimitate. Acest lucru îi excită pe cei mai mulți reprezentanți ai sexului puternic.

Să-și pună în practică mai des fanteziile sexuale

În orice relație de lungă durată, sexul poate deveni monoton. De aceea, este bine ca din când în când să mai schimbați câte ceva în viața voastră intimă, să veniți cu tot felul de idei care să vă condimenteze relația. Dar, pentru asta, este nevoie de foarte multă înțelegere și comunicare. De exemplu, bărbații au tot felul de fantezii despre care nu au curaj să vorbească cu partenerele de viață de frică să nu fie judecați și, din acest motiv, tânjesc după ele.

Să facă ceva interzis

Conform unor studii, din ce în ce mai mulți bărbați sunt foarte interesați de sexul anal. Însă le este teamă să își exprime această dorință de frică să nu își supere partenerele de viață. Dacă știți că iubiții voștrii își doresc acest lucru și sunteți pregătite să vă bucurați și de o astfel de

Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
FotoJet (4) jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg