Ce vor femeile în pat? Fantezii sexuale pe care le au, dar nu recunosc


    Sexul cu un bărbat tânăr şi neexperimentat este o fantezie pe care unele femei şi-ar dori să o pună în practicăfoto:123RF
Sexul cu un bărbat tânăr şi neexperimentat este o fantezie pe care unele femei şi-ar dori să o pună în practicăfoto:123RF

Fanteziile erotice sunt considerate a fi ceva, mai degrabă masculin, însă numeroase femei au tot felul de dorinţe sexuale pe care ar vrea să le pună în practică, dar nu prea au curaj.

Cine spune că femeile nu prea se gândesc la sex şi că nu au fantezii, se înşeală. Uneori pot fi chiar mai obraznice in imaginaţie decât bărbaţii. Iată care sunt cele mai ascunse dorinţe sexuale ale femeilor.

Sex cu un bărbat tânăr şi neexperimentat

Sexul cu un bărbat tânăr şi neexperimentat, ba încă şi mai bine, virgin, este o fantezie a multor femei dispuse să calce regulile în picioare. Însă, trebuie să aveţi grijă cum procedaţi în cazul acestei fantezii, dacă optaţi să o transpuneţi în realitate. Se cunosc cazuri de femei care au fost condamnate la închisoare pentru aşa ceva!

Sex cu o altă femeie

Simpla fantezie nu înseamnă că sunteţi lesbiană. Actele sexuale între fete oferă o mulţime de avantaje. Nu există bâlbăieli. Nu există căutări nepricepute ale clitorisului. Şi întrucât majoritatea bărbaţilor sunt doritori să-şi vadă iubita cu altă femeie, aceasta este o fantezie pe care o puteţi împărtăşi cu partenerul de viaţă.

Să fie dominate

Este o altă fantezie pe care multe reprezentante ale sexului frumos o au în cap. Majoritatea oamenilor îşi imaginează că doar femeile docile tânjesc să fie dominate, dar se înşală crunt. Multe femei autoritare, chiar intimidante, agresive, au dorinţa nu tocmai secretă de a fi subjugate. Ba chiar, cu cât femeia are mai mult succes în cariera profesională şi în statutul social, cu atât este mai probabil să-şi dorească de fapt să fie dominată în viaţa sexuală.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg