Cea mai bună tehnică pentru ca partida de sex să dureze o oră


    Multor bărbaţi le place ideea de a avea partide de sex mai lungi, dar li se pare greu să întârzie ejacularea atât de multfoto:123RF
Multor bărbaţi le place ideea de a avea partide de sex mai lungi, dar li se pare greu să întârzie ejacularea atât de multfoto:123RF

Dacă nu te-ai gândit să-ţi petreci prea mult timp făcând sex, dacă totul se termină întotdeauna în câteva minute, atunci ai nevoie de un dispozitiv care să te ajute să prelungeşti partida. De fapt, există ceva foarte eficient şi-l poţi găsi de obicei în fiecare dormitor. Se numeşte ceas.

Oamenii condamnă adesea “sexul pe numere”, dar numerele pot fi de folos câteodată. Ideea este ca tu şi partenerul tău să faceţi sex timp de o oră. Acesta poate include şi penetrarea, dar nu se rezumă numai la ea. Multor bărbaţi le place ideea, dar li se pare greu să întârzie ejacularea atât de mult.

Pe de altă parte, destul de multe femei se opun ideii sexului timp de o oră spunând că au dureri şi că poate deveni deranjant, repetitiv şi foarte plictisitor.

Cea mai bună metodă de a aborda problema este să puneţi un ceas mare undeva la vedere şi să vă măsuraţi timpul. Este uimitor cum bărbaţii care ejaculează destul de repede cred că disciplina impusă de ceas ţine lucrurile sub control. Noţiunea de a “rezista cât mai mult posibil” este prea vagă pentru majoritatea bărbaţilor, ţinta clară de o oră, pe de altă parte, fiind considerată de ei o provocare.

Dacă sunteţi de acord amândoi, vă puteţi stabili şi o limită de penetrare, să spunem, zece sau douăzeci de minute pe oră, sau un pic mai mult decât aţi reuşit data trecută. Staţi cu ochii pe ceas şi vedeţi cum merge treaba.

„Bineînţeles, nu veţi folosi mereu ceasul. Acesta este doar o modalitate de a vă ajuta să vă obişnuiţi cu partide de sex mai lungi. Odată ce aţi reuşit-o, puteţi să renunţaţi la ceas”, a spus Paul Jenne în cartea sa „Sex ca la carte”.

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub gabriel apostol png
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg