Cel mai spectaculos loc pentru un picnic de neuitat. Turiștii iau masa la peste 60 de metri înâlțime

Conceptul de picnic a preluat alt sens pentru multe persoane pasionate de activități în aer liber, exreme, pline de adrenalină. Serra Gaúcha, cea mai înaltă tiroliană din America, oferă oamenilor posibilitatea de a mânca în aer, la o înălțime de 60 de metri. 

Cel mai spectaculos loc pentru un picnic de neuitat
Cel mai spectaculos loc pentru un picnic de neuitat

Locul spectaculos pentru un picnic memorabil

Picnicul atipic a primit denumirea de The Sky Table și constă într-o măsuță și două scaune care atârnă de un cablu la 60 de metri în aer. Mărturisirile persoanelor care au trăit o astfel de experiență sunt neaștepatate. 

 Lanțul muntos Serra Gaúcha al statului, unde Gramado și Canela tind să fie cele mai vizitate locuri, surprinde cu activități pentru cei mai îndrăzneți, iar picnicul la mare înălțime reprezintă una dintre cele mai mari provocări cu care se pot confrunta turiștii. 

Masa și cele două scaune sunt asigurate de un ham puternic. Această experiență inedită este recomandată doar persoanelor pasionate de aventură și adrenalină, fără a se confrunta cu frica de înălțime. 

„Sky Table, așa cum a fost botezat acest picnic atipic, este impresionant. O masă mică cu două scaune care atârnă literalmente de un cablu la 60 de metri înălțime. Asigurată cu un ham, nu necesită prea multă îndemânare: doar mâncați, admirați peisajul și bucurați-vă de experiență, dacă reușiți să vă învingeți în sfârșit frica de înălțime, ceea ce este destul de dificil, de altfel.”, este experiența relatată de către o persoană pe site-ul oglobo.globo.com

Picnicul la înălțime, o experiență care merită trăită 

Pe site-ul respectiv mai aflăm faptul că vreme de 30 de minute cei care acceptă să mănânce picnicul la mare înălțime se pot bucura de câteva gustări și o priveliște de o frumusețe răpitoare. 

„Odată ce v-ați așezat și sunteți gata să vă bucurați de un platou de brânzeturi, șuncă și nuci, structura alunecă în centru. Veți petrece 30 de minute înconjurați de o liniște profundă, întreruptă de păsările care zboară deasupra capului. Mai jos, un râu curge liniștit, iar vegetația alternează între diferite nuanțe de verde. O deconectare totală. Deși ar putea fi folosit, telefonul mobil este pus deoparte pentru a fi păstrat în siguranță. Senzația de a pluti în aer este intimidantă pentru o clipă. Nu există mișcări bruște sau ceva înspăimântător, dar experiența alternează între a te bucura de un moment unic și neliniștea că se va sfârși curând pentru a te putea întoarce la sol și a povesti.”, mai scrie site-ul respectiv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
Liviu Rebreanu
sat rachis ziarulunirea png
singapore cazino infarct jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net