Cel mai tatuat om din lume și-a colorat întreaga piele și globurile oculare

simeon stalpnicul png
Eli Ink se consideră un artist desăvârșit, a cărui artă este propriul corpFoto: The Sun

Un britanic este demn de Cartea Recordurilor dup─â ce ╚Öi-a tatuat pielea de pe ├«ntregul corp. ╚śi-a f─âcut cele mai bizare piercing-uri ╚Öi ╚Öi-a vopsit chiar ╚Öi globurile oculare, dar nu are de g├ónd s─â se opreasc─â aici.

Eli Ink (27 de ani) este originar din Brighton ╚Öi ├«╚Öi tatueaz─â corpul de mai bine de zice ani. corpul s─âu se afl─â ├«ntr-un proces de transformare continu─â, dar el se vede ca o oper─â de art─â vie. A folosit mai multe straturi de cerneal─â pentru tatuaje pentru a-╚Öi schimba efectiv culoarea natural─â a pielii de pe fa╚Ť─â ╚Öi de pe restul corpului.

simeon stalpnicul png
Eli Ink și-a tatuat chiar și ochiiFoto: The Sun

ÔÇ×CapodoperaÔÇŁ sa e reprezentat─â de ochi, c─ârora le-a schimbat albul, dup─â ce chirurgii plastici i-au injectat cerneal─â ├«n stratul ocular care red─â acel alb al ochilor. Recunoa╚Öte c─â a fost o procedur─â foarte riscant─â, dar pentru un artist ca el, merit─â!

simeon stalpnicul png
╚śi-a tatuat cea mai mare parte a corpului, ├«nc├ót ├«╚Ťi d─â impresia c─â ╚Öi-a schimbat chiar ╚Öi rasaFoto: The Sun

ÔÇ×Am fost mereu dat pe spate de art─â ├«n sine. Picasso a fost inspira╚Ťia mea din copil─ârie ╚Öi ├«n special arta lui abstract─â. ├Ämi plac ├«ns─â toate formele de art─â. Arta corpului a fost urm─âtorul pas c─âtre maturizarea mea. Am vrut s─â ar─ât ca un personaj abstract dintr-o oper─â de Picasso pentru c─â iubesc aspectul abstract, e expresia pur─âÔÇŁ, a declarat Eli Ink, potrivit The Sun.

simeon stalpnicul png
Așa arăta Eli Ink înainte să-și înceapă opera de artăFoto: The Sun

├Än ciuda aspectului s─âu extrem de neobi╚Önuit, artistul tatuator mprturise╚Öte c─â via╚Ťa lui personal─â nu a avut de suferit din aceast─â cauz─â. De fapt, spune c─â iubita lui, care ╚Öi ea e ├«nnebunit─â dup─â aceste forme de art─â ╚Öi subculturi, ├«l ador─â a╚Öa cum e. eli Ink nu ╚Öi-a definitivat ├«ns─â opera de art─â care e propriul corp. El spune c─â toat─â via╚Ťa va ├«ncerca noi experien╚Ťe artistice.

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png