Cele mai bune culori pentru dormitor

image
Albastru este o culoare ce relaxează psihiculo

Am selectat pentru voi cele mai bune culor pentru dormitor pe care puteți să le folosiți pentru a decora cât mai frumos camera. Fiecare culoare are un anume tip de impact asupra stării tale generale și a felului în care te simți, așa că alege cu grijă în ce fel îți decorezi camera în care te odihnești.

Culorile ne influențează viața mai mult decât am vrea să credem, tocmai de aceea am ales pentru voi cele mai bune culor pentru dormitor, în funcție de părerile specialiștilor.

Fiecare culoare în parte ne dă o anumită stare, iar în dormitor, unde ar trebui să fie relaxant, plăcut și să fie locul în care ne încărcăm bateriile pentru a face față stresului cotidian, este foarte important să alegem cu grijă culoarea cu care decorăm.

image
Galben este o culoare ce aduce energie în dormitor

Albastru și nuanțele de albastru sunt printre cele mai bune culor pentru dormitor, recomandate de specialiști. Culorile deschise precum bleu relaxează cel mai bine psihicul, lăsând la o parte că sunt foarte plăcute la nivel vizual.

Albastru este considerată una dintre cele mai bune culor pentru dormitor chiar și de specialiștii Feng Shui deoarece inspiră liniște, creativitate, maturitate și adevăr. Este asociat cu cerul senin și cu apa curată și vindecătoare.

Cele mai bune culori pentru dormitor - Galben

image
Roșu este o culoare ce te duce cu gândul la sex în dormitor

Și culoarea galbenă este una dintre cele mai bune culori pentru dormitor deoarece este culoarea răsăritului, a luminii și are rolul de a aduce enegia Focului în casă. Printre altele, stimulează bucuria, norocul, înțelepciunea, introspecția și creativitatea.

Pe de altă parte, este una dintre cele mai bune culor pentru dormitor deoarece la nivel mental și vizual inspiră o stare de vigilență, concentrare, predispune la socializare și conferă o stare de împlinire.

Cele mai bune culori pentru dormitor - Roșu

image
Albul dă senzația de puritate

În funcție de tipul tău de personalitate, roșu ar putea fi una dintre cele mai bune culor pentru dormitor dacă ești o persoană foarte activă și energică sau care vrea să fie în acest fel și caută stimulatori pentru a menține un nivel al energiei ridicat.

În principiu, roșu nu este recomandat pentru dormitor deoarece tinde să nu odihnească ci să inspire o stare de emoție puternică, nu predispune la somn, oferă energie și pasiune. Cu toate astea, roșu poate fi una dintre cele mai bune culor pentru dormitor dacă ești o persoană tânără, cu o viață sexuală foarte activă și plină de energie.

Cele mai bune culori pentru dormitor - Alb

image
Portocaliu stimulează creativitatea și este ideal pentru camera copiilor

Albul este una dintre cele mai bune culori pentru dormitor, însă specialiștii recomandă să nu fie singura culoare folosită. În principiu, albul este o culoare odihnitoare, care atrage lumina și dă senzație de puritate, ceea ce te va face să te simți confortabil.

Dacă vei combina în dormitorul tău albul cu nuanțe stinse, culori neutre sau calde, vei obține odihna mult dorită după o zi grea de muncă.

Cele mai bune culori pentru dormitor - Portocaliu

image
Portocaliu stimulează creativitatea și este ideal pentru camera copiilorSURSĂ FOTO: dormitoare.org

Portocaliu este una dintre cele mai bune culori pentru dormitor și este adesea folosită și în camera copiilor. Inspiră prietenie, speranță, curaj și stimulează puternic creativitatea, bună dispoziția și efortul intelectual.

Este o culoare unisex, ușor de integrat n decor, în special în amenajările contemporane.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Radu Mirică s-a sinucis
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
calendar ortodox 2021 30 septembrie sfantul ierarh grigorie luminatorul armeniei celei mari jpeg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg