Cele mai ciudate fetișuri sexuale


    Cele mai ciudate fetișuri sexuale pot spune multe despre personalitatea oamenilorFoto: Click!
Cele mai ciudate fetișuri sexuale pot spune multe despre personalitatea oamenilorFoto: Click!

Oricine poate avea un fetiș, indiferent de sex, orientare sexuală sau stil de viață. Acele persoane care au cele mai ciudate fetișuri sexuale pe care nu ezită să le pună în practică ori de câte ori au ocazia.

Iată care sunt unele dintre cele mai ciudate fetișuri sexuale!

Plusofilia poate fi considerată una dintre cele mai ciudate fetișuri sexuale și înseamnă atracția inexplicabilă pentu jucăriile din pluș, se îmbracă ca un animal de pluș sau vor să facă sex cu cineva îmbrăcat într-un costum confecționat din acest material. Persoanele care au acest fetiș adoră atât de tare jucăriile din pluș încât le modifică ca să poată face sex cu acestea.

Cele mai ciudate fetișuri sexuale: Spectrofilia

Spectrofilia înseamnă atracția față de fantome, iar persoanele care au acest fetiș cred cu siguranță în existența lor. Ei povestesc că în momentul în care stau singuri într-o cameră, dintr-o dată le percep pe fantome ca fiind în preajma lor, nu văd nimic, dar simt cum sunt atinși, cum se așează cu greutatea peste ei și este o senzație de plăcere care se mișcă prin tot corpul. Acest lucru ne face să credem că aceste persoane practică unul dintre cele mai ciudate fetișuri sexuale.

Cele mai ciudate fetișuri sexuale: Podofilia

Padofilia înseamnă atracția pentu picioare, iar în ziua de astăzi din ce în ce mai mulți bărbați au acest fetiș. Se simt atrași de o pereche de picioare frumoase, bine îngrijite, epilate și cu o pedichiură impecabilă. Cu atât mai mult că și talpa piciorului este considerată o zonă erogenă care îi excită ușor, cum de astfel se întâmplă și cu alte părți atractive ale corpului .

Cele mai ciudate fetișuri sexuale: Urinarea pe partener

Urinarea pe partener poate fi considerată una dintre cele mai ciudate fetișuri sexuale. Se numește așa fiindcă urina are un rol esenșial și se petrece atunci când persoana în cauză urinează pe parteneră sau îi permite acesteia să urineze pe el. Este într-adevăr un fetiș mai deosebit și această practică este legată de faptul că atunci când partenerii sunt excitați la maximum, simt nevoia să urineze.

Cele mai ciudate fetișuri sexuale: Clismafilia

Este practicată de acele persoane care nu se pot excita decât în timpul clismelor, atunci când o cantitate de lichid este introdusă în corp prin rect. Poate fi considerată una dintre cele mai ciudate fetișuri sexuale, iar aceste persoane se mai simt excitate și la vederea fecalelor, a noroiului sau a mizeriei.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
infidelitate jpeg
image
image
image
image
image
image
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg