Cele mai ciudate obiecte pe care oamenii le-au uitat ├«n ma┼činile Uber

25 mai 2021
image
Duminica este ziua în care sunt uitate cele mai multe telefoane mobile. FOTO: Shutterstockclickpentrufemei.ro

├Än fiecare an, compania Uber face o list─â a obiectelor pe care c─âl─âtorii le uit─â ├«n ma┼čini. Printre cele mai frecvent uitate se num─âr─â lucruri la care te a┼čtep┼úi, ├«n mod firesc: telefoane, portofele, c─â┼čti. Dar exist─â ┼či un top al celor mai dubioase obiecte uitate ├«ntr-o ma┼čin─â.

Uber a dat recent publicit─â┼úii lista obiectelor pe care clien┼úii le-au uitat ├«n ma┼čini cel mai des, ├«n ultimul an. De la chei la portofele, de la telefoane la sticle de ap─â, toate acestea r─âm├ón ├«n urm─â, ├«n ma┼činile companiei. ├Äns─â nu to┼úi clien┼úii sunt at├ót de previzibili ┼či, din anumite motive, unii trasport─â lucruri cel pu┼úin dubioase.

Obiectele uitate pot fi recuperate, folosind aplica┼úia Uber. ├Äns─â ┼čoferii v─âd at├ót de multe lucruri, ├«nc├ót nimic nu-i mai surprinde, nici m─âcar un dinte proasp─ât extras sau 22 de checuri.

├Än ├«ntreaga lume, oamenii par s─â fie cei mai ÔÇ×uituciÔÇč vineri ┼či s├ómb─ât─â, seara, dup─â cum au raportat ┼čoferii Uber. Totodat─â, cel mai probabil este ca ├«n zilele de luni pasagerii s─â-┼či uite rucsacul sau bagajul, ├«n zilele de mar┼úi aparatele foto, iar miercuri bani cash.

Cite┼čte aici lista ├«ntocmit─â de Uber cu obiectele uitate cel mai des ┼či care sunt cele mai ciudate lucruri l─âsate ├«n Uber ├«n ultimul an!

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg