Cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot experimenta femeile

Ultima actualizare:

    Reprezentantele sexului frumos se pot considera norocoase fiindcă au posibilitatea să experimenteze câteva tipuri de orgasm, spre deosebire de bărbațifoto: 123RF
Reprezentantele sexului frumos se pot considera norocoase fiindcă au posibilitatea să experimenteze câteva tipuri de orgasm, spre deosebire de bărbațifoto: 123RF

Reprezentantele sexului frumos se pot considera norocoase fiindcă au posibilitatea să experimenteze câteva tipuri de orgasm, spre deosebire de bărbați. Dar pentru acest lucru trebuie să aibă experienţă şi să-şi cunoască foarte bine corpul.

Trăirea orgasmului și senzațiile percepute diferă de la o femeie la alta, deci putem spune că orgasmul are zeci de forme cu atât de multe senzații. Descoperiţi în acest articol cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot experimenta reprezentantele sexului frumos.

Orgasmul vaginal

Se poate obține prin penetrare normală, prin masturbare sau prin folosirea unor jucării sexuale, cum ar fi: dildo sau vibrator. Senzaţiile simţite de femei în timpul orgasmului vaginal sunt diferite pentru fiecare. În timp ce unele ajung să aibă orgasm imediat, altele reușesc asta mult mai greu. Din acest motiv, femeia trebuie să fie foarte bine excitată și lubrifiată, iar sexologii recomandă încercarea mai multor poziții sexuale, până se ajunge la climax.

Orgasmul clitoridian

Femeile ajung mult mai repede la orgasmul clitoridian, decât la cel vaginal și din acest motiv este preferat de cele mai multe reprezentante ale sexului frumos. Clitorisul poate fi stimulat cu limba, cu degetele sau cu tot felul de jucării sexuale speciale pentru acest punct erogen. În foarte multe situații, după atingerea orgasmului clitoridian, femeia dorește să fie penetrată mai profund și astfel poate fi obținut și orgasmul vaginal. Așadar, cele două sunt strâns legate.

Orgasmul anal

Este obţinut în timpul penetrării anale, iar femeile care au experimentat acest tip de orgasm susţin că senzaţiile sunt diferite faţă de celelalte tipuri de orgasm. Înainte de a începe penetrarea anală, zona trebuie să fie foarte bine excitată, relaxată şi lubrifiată foarte mult. Penetrarea trebuie făcută cu mişcări lente, nu bruşte, sau puteţi folosi tot felul de jucării sexuale pentru anus.

image
image
image
image
image
image
apa de gura jpeg
casatorie shutterstock jpg
Dantura - periaj - spalat pe dinti FOTO Shutterstock
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
vin roma istock jpg
Întâlnirea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
topor shutterstock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net