Cele mai dure legi referitoare la sex


    Cele mai dure legi referitoare la sex prevăd pedepse foarte asprefoto: Click!
Cele mai dure legi referitoare la sex prevăd pedepse foarte asprefoto: Click!

Peste tot în această lume oamenii sunt recunoscuţi pentru inventivitatea şi creativitatea lor. Aproape oriunde ne-am afla există o prevedere legislativă cel puţin şocantă cu privire la ce se întâmplă în pat între un bărbat şi o femeie. În continuare vă prezentăm câteva dintre cele mai dure legi referitoare la sex.

În unele ţări există reglementări legislative de-a dreptul uimitoare când vine vorba de viaţa privată. Surprinzător, multe dintre acestea nu sunt undeva în "lumea a treia", ci în America, "ţara tuturor posibilităţilor". Iată câteva dintre cele mai dure legi referitoare la sex.

Cele mai dure legi referitoare la sex: Nu ai voie să săruţi sânii soţiei

În Florida (SUA), e ilegal ca soţul să se bucure în timpul actului sexual de sânii soţiei, sărutându-i. În cazul în care încalcă legea, şansa bărbatului ar fi ca femeia să nu-l denunţe. Cine e gata să rişte?

Cele mai dure legi referitoare la sex: Cuplurile necăsătorite nu au voie să înteţină relaţii sexuale

Tot în Florida, de exemplu, partenerilor necăsătoriţi, dar care locuiesc în aceeaşi casă, le este interzis să facă dragoste. Dacă cei doi locuiesc în case diferite, interdicţia nu se mai aplică.

Cele mai dure legi referitoare la sex: Poziţia în care femeia stă deasupra este interzisă

Americanii din statul Massachusetts ne surprind cu una dintre cele mai dure legi referitoare la sex. Femeile nu au voie să facă amor stând în poziţia deasupra. În mod normal, aceasta este o ipostază preferată atât de femei, cât şi de bărbaţi în timpul contactului sexual, dar nu e cazul să sfidezi autorităţile care ştiu mai bine, nu-i aşa?

Cele mai dure legi referitoare la sex: Sexul anal este total interzis

În alte regiuni din Statele Unite cele mai dure legi referitoare la sex prevăd pedepse drastice. În Kansas sexul anal este pedepsit cu până la şase luni de închisoare, iar în Maryland pedeapsa variază între unul şi 10 ani de închisoare.

Cele mai dure legi referitoare la sex: Prima noapte de dragoste, cu martor

În oraşul Cali, din Columbia, femeile au voie să facă sex numai cu partenerii de viaţă, iar la primul contact sexual mama fetei trebuie să asiste obligatoriu ca martor la prima noapte de dragoste. E clar una dintre cele mai dure legi referitoare la sex, dar în acelaşi timp şi jenantă pentru soţi.

Cele mai dure legi referitoare la sex: Este interzis ca o femeie să curteze un bărbat

În Dyersburg,Tennessee (SUA), este total interzis ca o femeie să caute sau să curteze un bărbat, să-l sune sau să-i dea întâlniri. Deşi suntem în secolul al XXI-lea, una dintre cele mai dure legi referitoare la sex obligă partenerii la un comportament tipic acum 200 de ani.

Cele mai dure legi referitoare la sex: Soţia nu este obligată să facă dragoste cu soţul dacă acesta miroase urât

În statul american Minessota, o femeie are legea de partea ei dacă soţul său are o respiraţie urât mirositoare. În acestă situaţie, bărbatul nu are voie să facă sex cu soţia lui care, dacă vrea, îl poate obliga legal să se spele.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub adriana iliescu și eliza png
horoscop bani jpg
Nella Pignatelli webp
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
image
image
image
image
image
image
Zura cainele erou jpg
profimedia 0754235297 jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
gheorghe marmureanu si mircea raulian jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg