Cele mai frecvente scuze ale femeilor ca să nu facă sex

Ultima actualizare:

    Oboseala este una dintre cele mai frecvente scuze ale femeilor ca să nu facă sexfoto: 123RF
Oboseala este una dintre cele mai frecvente scuze ale femeilor ca să nu facă sexfoto: 123RF

Deși aparent totul funcționează așa cum trebuie în relația de cuplu, unele reprezentante ale sexului frumos refuză să facă amor din diferite motive. Cele mai frecvente scuze ale femeilor ca să nu facă sex pot fi considerate derizorii de către bărbaţi, dar au o mare importanţă pentru ele.

Există destul de multe situaţii când sexul nu mai este atât de fascinant pentru unele femei. Îl evită pe cât posibil sau caută tot felul de pretexte ca să scape de momentele intime în compania partenerilor.

Cele mai frecvente scuze ale femeilor ca să nu facă sex: 1. Invocă dureri în timpul actului sexual

Există o categorie de femei care caută tot felul de scuze ca să nu facă sex cu partenerul de viață. De exemplu, spun că nu se simt bine atunci când fac dragoste sau că simt durere la penetrare. Ceea ce poate fi adevărat, iar acest lucru se datorează și faptului că nu sunt excitate cum trebuie sau lubrifierea este insuficientă. Însă de cele mai multe ori este doar o scuză pentru a evita o partidă de sex.

Cele mai frecvente scuze ale femeilor ca să nu facă sex: 2. Spun că sunt obosite

Sunt tot felul de situații când reprezentantele sexului frumos nu au chef să facă amor. Iar pentru a nu-și supăra iubitul inventează tot felul de motive pentru a-l convinge că nu au starea necesară. Una dintre cele mai frecvente scuze ale femeilor ca să nu facă sex este că se simt epuizate după o zi de muncă și nu sunt în capabile de nimic.

Cele mai frecvente scuze ale femeilor ca să nu facă sex: 3. Au libidoul scăzut

În topul scuzelor des invocate de cele mai multe femei atunci când nu vor să facă dragoste este dorința scăzută. În această situație unele dintre ele le spun clar în față iubiților că nu au poftă de sex, altele, în schimb, evită orice discuție și se prefac că dorm.

O altă scuză frecvent folosită de doamne atunci când vor să fenteze o partidă de sex are legătură cu igiena persoanală. Femeile spun că nu vor să facă dragoste fiindcă nu sunt epilate și nu se simt confortabil în pielea lor.

Cele mai frecvente scuze ale femeilor ca să nu facă sex: 5. Nu le place cum arată

Femeile trebuie să fie conștiente de faptul că dacă au o zi în care sunt nemulțumite de felul în care arată, acesta nu trebuie să fie un motiv pentru a nu face dragoste cu iubitul. Cu atât mai mult că sexul poate readuce încrederea în sine și buna dispoziție. În timpul actului sexual este important să vă concentrați pe ceea ce simțiți și nu pe felul în care arătați.

image
image
image
image
image
image
NjZiZmIxMzZlZmFkMzk4ZTMyZTFiNTZmMzlh thumb jpg
blue air caseta copy jpg
Razboi Ucraina Rusia distrugeri 26-27 mai 2022 oras Bakhmut bombardamente FOTO EPA-EFE
camioana trafic foto pixabay jpg
man 2563426 960 720 jpg
The Holme Wikipedia jpg