Cele mai neobișnuite poziții sexuale


    Chiar și cele mai neobișnuite poziții sexuale merită puse în practicăfoto: 123RF
Chiar și cele mai neobișnuite poziții sexuale merită puse în practicăfoto: 123RF

Sexul este o activitate relaxantă și plăcută în orice poziție l-ați practica. Cu toate acestea există anumite ipostaze care nu sunt atât de confortabile pentru nici unul dintre parteneri. Și ne referim aici la cele mai neobișnuite poziții sexuale.

O viaţă sexuală împlinită presupune ca ambii parteneri să se simtă bine şi să-şi îndeplinească nevoile şi dorinţele sexuale reciproc. Iar dacă vreți să vă surprindeți partenerul de viață plăcut încercați să puneți în practică și cele mai neobișnuite poziții sexuale.

Este una dintre cele mai neobișnuite poziții sexuale. Necesită efort, dar merită pusă în practică din când în când. Această ipostază este apreciată în general de către persoanele care au o formă fizică foarte bună sau de către cei care, pur și simplu, vor să încerce și altceva in afara zonei clasice și să se distreze un pic.

Cele mai neobișnuite poziții sexuale: 2. Nodul

Este recomandată celor cărora le place cu adevărat aventura și face parte din categoria "cele mai neobișnuite poziții sexuale". Se pare că bărbații iubesc mai mult decât femeile această postură, chiar dacă este mai dificil de pus în practică.

Cele mai neobișnuite poziții sexuale: 3. Tampon

Poziția nu presupune contact vizual și nici nu intră in categoria modurilor romantice de a-ți răsfăța partenerul. Bărbatul este cel care deține controlul mişcărilor și poate fi practicată oriunde cu condiția să nu vă juliți genunchii.

Cele mai neobișnuite poziții sexuale: 4. Cățelușul răsucit

Într-adevăr este una dintre cele mai neobișnuite poziții sexuale, dar și complicată în același timp. Penetrarea nu va fi totală din această poziție, dar oferă bărbatului senzația că deține controlul, ceea ce poate fi foarte excitant.

Cele mai neobișnuite poziții sexuale: 5. Bormașina

Această ipostază nu este foarte confortabilă și ar fii ideal ca partenerii să aibă aceeași înălțime, însă asta nu e obligatoriu. La început poate fi dificil de pus în practică, dar, cu timpul, femeia va reuși să învețe cum să se așeze sau, mai bine-zis, cum să se încolăcească ca în acest fel penetrarea să fie mai ușoară. „Bormașina” este una dintre cele mai neobișnuite poziții sexuale.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg