Cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului


    Cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului: Sărutul pe gât poate fi una dintre elefoto: 123RF
Cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului: Sărutul pe gât poate fi una dintre elefoto: 123RF

Trebuie să ştiţi că cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului vă ajută să vă bucuraţi de senzaţii intense şi să ajungeţi mult mai repede la orgasm. Iată câteva sfaturi pentru femei şi pentru bărbaţi!.

În timpul partidelor de sex trebuie să țineți cont și de acele părți sensibile ale corpului care stimulate excită foarte mult. În articol veţi afla care sunt cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului care măresc plăcerea.

Sărut-o pe gât. Este bine cunoscut faptul că gâtul este o zonă erogenă mai ales suprafaţa dintre ureche şi claviculă. Cu atât mai mult în timpul sexului devine şi mai sensibilă la atingere. Nu le rămâne bărbaţilor decât să-şi atingă iubitele cu buzele şi limba pe această zonă pentru senzaţii de neuitat. Acestea fiind considerate cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului.

Atinge-o uşor pe sâni. Într-adevăr, aceştia sunt adevărate bombe erogene. Masajul și atingerile pe sâni au ca efect creșterea nivelului de excitație și pot anticipa apariția orgasmului. Există o categorie de femei care spun că le este foarte greu să ajungă la orgasm dacă nu le sunt mângâiați și sărutați sânii. Din acest motiv este considerată una dintre cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului.

Joacă-te cu clitorisul. Este una dintre cele mai interesante zone erogene ale femeii și din acest motiv nu trebuie neglijată. Însă bărbații trebuie să fie foarte atenți cum stimulează și pun presiune, deoarece sensibilitatea clitorisului variază de la femeie la femeie. Stimularea clitorisului este una dintre cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului când vorbim de satisfacerea iubitei.

Stimulează-i punctul G. Acesta se află localizat la aproximativ 3-4 cm de la intrarea în vagin, pe peretele superior. Una dintre cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului care o fac pe femeie să ajungă la orgasm este ca bărbatul să introducă două degete în vagin și să-i stimuleze puntul G cu mișcări ferme.

Cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului: Pentru bărbaţi

Masează-l pe coapse. Este considerată una dintre cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului pe care femeile trebuie să le aibă în vedere. Fie că vorbim de mângâieri, sărutări sau mușcături ușoare, practic tot ceea ce faci în jurul acestei zone îl va excita la maximum pe partener.

Joacă-te cu penisul. Sunt tot felul de atingeri care îi excită pe bărbaţi în timpul sexului, de care femeile ar trebui să ţină cont. Fără îndoială, penisul rămâne principala zonă erogenă a unui bărbat care nu trebuie neglijată. Însă este important de știut că și glandul este foarte sensibil la atingere.

Sărută-l pe piept. Este cunoscut faptul că bărbații posedă o sensibilitate specială la nivelul sfârcurilor. De exemplu, sărutul şi mângâiatul la nivelul sânilor cresc nivelul de excitație și facilitează orgasmul la fel ca în cazul femeilor. Din acest motiv trebuie să se profite de cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului.

Muşcă-i delicat lobul urechii. Dacă vrei să îţi înnebuneneşti iubitul de plăcere sărută-l şi muşcă-l cu delicateţe pe lobul urechii. Cu siguranţă senzaţiile provocate nu îl vor lăsa indiferent.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

Kanye West si Julia Fox jpg
cub anamaria prodan png
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
cub catalin botezatu png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
masina culita jpg
Țestoasa Jonathan jpg
Printul Harry jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg