Cele mai sexy sportive ale momentului! Ea a fost proclamată: «Cea mai frumoasă din lume»

Ultima actualizare:

Sportivele de performanță nu sunt doar atlete desăvârșite, ci femei cu o senzualitate aparte, care, datorită exercițiului fizic constant, și-au construit un trup de invidiat ce poate concura oricând cu modele profesioniste de pe podiumurile de modă. Iată o listă a celor mai sexy atlete de performanță din 2022. 

image

Anastasia Ashley

Anastasia Ashley, 34 de ani, este considerata una dintre cele mai talentate practicante de surf profesionist din toate timpurile. Născută în California, frumoasa șatenă cu lookk exotic, concurează din 2003 ca sportivă profesionistă și în tot acest timp și-a creat un trup de sirenă, tonifiat și puternic pentru care este adesea apreciată. 

În 2014, Anastasia Ashley a apărut în publicația Sports Illustrated Swimsuit Edition, o publicație americană în care au apărut cele mai HOT modele profesioniste ale momentului.  Din acel moment Anasatasia Ashely a fost cooptată pentru o serie de pictoriale foto în acre și-a etalat fizicul sculptat pentru a promova diverse branduri. 

Ivona Dadic

Ivona este una dintre cele mai atrăgătoare sportive din Austria iar sportul ei în care s-a dovedit că este o adevărată forță este heptatlonul, ce presupune o serie de activități extrem de solicitante din punct de vedere fizic, cum ar fi alergare la 100 de metri garduri, săritură în înălțime etc. 

Ivona are un trup de amazoancă, cu un abdomen sculptat și o musculatură extrem de bine definită. Picioarele lucrate fără pic de celulită și posteriorul tonifiat, fac ca sportiva să fie o apariție incitantă atât la competițiile sportive cât și pe contul de social-media, unde pozează provocator, etalându-și  trupul. 

Lolo Jones

Lolo este o atletă excepțională, multi-talentată și una dintre cele mai hot sportive ale momentului, datorită senzualității ei debordante. Tânăra a avut parte de succes de-a lungul anilor, iar unul dintre cele mai semnficative momente a fost participarea la Jocurile Olimpice de iarnă din 2014. Lolo Jones este o atletă foarte bine cotată, iar fizicul ei fabulos de fotomodel o ajută să obțină contracte foarte bănoase. 

Alica Schmidt

Alica Schmidt atletă din Germania a fost numită cea mai frumoasă atletă din lume și a reușit să își demosntreze talentul  la Campionatele Naționale de atletism din Germania.

Cu toate acestea echipa ei a ratat calificarea la Campioatele Mondiale, însă chiar și în ciuda acestei înfrângeri steaua sportivei strălucește mai puternic ca niciodată. Blondă, cu ochi albaștru și un trup demn de un model profesionist, Alica Schimdt te face să crezo că a coborât de pe marile podiumuri de modă ale lumii. 

Leticia Bufoni

Lista celor mai sexy sportive din lume nu ar fi fost completă fără brazilianca Leticia Bufoni, practicantă de skateboarding la nivel profesionist. Leticia a fist dintotdeauna apreciată pentru că avreușit să se impună ca fiind cea mai abilă într-un sport care a fost multă vreme dominat de bărbați. 

Ea a câștigat de șase ori medalii de aur la X Games și a reușit acest lucru înainte de a împlini 28 de ani. Leticia Bufoni are o mulțime de tatuaje și nu ezită să-și arate trupul perfect sculptat pe rețelele de socializare, unde a adunat o mulțime de urmăritori. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net