Cele mai simple trucuri pentru a-ţi condimenta viaţa intimă. Sigur nu vei da greş


    Preludiul este foarte important în a-i oferi plăcere parteneruluifoto: 123RF
Preludiul este foarte important în a-i oferi plăcere parteneruluifoto: 123RF

Dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală, chiar nu trebuie să faci lucruri foarte complicate. Trebuie doar să îţi condimentezi activitatea intimă cu următoarele trucuri simple şi cu siguranţă nu vei da greş.

Încearcă poziţii diferite

E distractiv să schimbi tot timpul poziţiile sexuale. Aceleaşi ipostaze „standard" pe care le puneţi în practică la aproape orice partidă de sex vă poate plictisi pe amândoi. Explorează şi vino cu propuneri. Sunt unele poziţii despre care se spune că provoacă mai multă plăcere datorită unghiului de penetrare şi duc mai repede la orgasm. Descoperă-le şi pune-le în aplicare.

Nu sări peste preludiu

Preludiul este foarte important în a-i oferi plăcere partenerului. Corpul uman este foarte sensibil la atingeri, aşa că un bun start pentru un sex reuşit este chiar preludiu. Îi poţi mângâia pieptul partenerului, te poţi juca cu buzele lui, îl poţi săruta pe gât sau în spatele urechii. Şi nu uita să faci toate acestea cu tandreţe.

Nu uita de sexul oral

Sigur că nu este obligatoriu, dar cei mai mulţi bărbaţi apreciază când partenerele lor le oferă această plăcere. Poţi schimba tactica şi să cobori încet, sărutându-i abdomenul înainte de a trece direct la acţiune. Nu te sfii, de asemenea, să îi masezi încet testiculele. Majoritatea femeilor se teme că partenerilor nu le va plăcea ideea însă nu strică să încerci.

Dă curs fanteziilor

Cu siguranţă ai auzit că bărbaţilor le plac jocurile de rol, în special cele în care femeile deţin controlul. Nimic mai adevărat! Poţi face acest lucru, mai ales dacă eşti o fire mai timidă şi ideea de control, în sex, te sperie. Faptul că, spre exemplu, joci rolul unei învăţătoare severe care îşi pedepseşte elevul neascultător, te ajută să capeţi încredere în tine şi de asemenea, te face incredibil de sexy în ochii lui.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
FotoJet (10) jpg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg