Cele mai tari oferte de la Târgul de Turism: sejururi de 1 euro şi reduceri de 90% la vacanţe!

Ultima actualizare:

Celebrul hit "Harlem Shake" i-a inspirat şi pe operatorii din turism! La standul Christian Tour Group de la Romexpo se va lansa conceptul "Crazy Shake", cu cele mai nebune, mai șocante și mai frenetice oferte ale anului.

"Ne-am propus ca în 2013 să nu mai lăsăm acasă niciun turist din România care-și dorește să plece în vacanță", spune Cristian Pandel, manager Christian Tour. "Așa că la Târgul de Turism venim cu un concept nou, pe care l-am denumit Crazy Shake și care e inspirat din fenomenul Harlem Shake, cea mai virală metodă de combatere colectivă a stresului. După câteva minute în care toată lumea scapă de stres, scuturându-se în fel și chip pe ritmurile atât de specifice, începe nebunia ofertelor de nerefuzat. Suntem alături de toți turiștii noștri și îi sprijinim, atât în ceea ce privește consultanța turistică, cât și găsirea unor vacanțe croite pe buzunarul lor", a adăugat Pandel.

"La Târgul de Turism de la Romexpo oferim vacanțe la 1 Euro. De asemenea, avem taxe de aeroport gratuite pentru charterele de Grecia si Turcia, pe toata perioada Târgului", declară şi Teodor Călimănescu, director Europa Travel.

"Extindem reducerea early booking de 52% pentru o croazieră all inclusive Brizele Mediteranei, cu plecare începând din 7 mai. În tariful de 549 euro sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, 7 nopți cazare cu all inclusive și asistență turistică. La bordul vasului, turiștii au toate facilitățile de lux: jucuzzi, SPA, saună, masaj, cocktailuri, shopping duty free și vor ajunge în Florența, Pisa, pe Coasta de Azur, dar și în Barcelona și Tunisia. În plus, avem reduceri de până la 40% în destinații precum Grecia și Dubai", spune Marius Pandel, director Pegas Holidays.

"Cu cele 300 de unități de cazare în portofoliu, de la Mamaia și până la Vama Veche, putem spune că avem, de departe, cea mai diversificată ofertă de vacanță pentru litoralul românesc. Agenția Bibi Touring este specializată exclusiv pe vacanțe în România și este prima care a adus în țară conceptul de înscrieri timpurii și Bebe All. Prin urmare, la Târgul de Turism de la Romexpo, oferim gratuități și facilități pentru familiile cu copii. Ca noutate, avem programul Senior Voyage pe litoralul românesc, dar și vacanțe în zone montane din România, în Deltă și city break-uri în orașe importante din România", declară Adrian Voican, director Bibi Touring.

Toate promoțiile sunt valabile doar pe perioada Târgului de Turism.

image
image
image
image
image
image
donald trump Getty Images
Zahăr vs îndulcitori artificiali FOTO Shutterstock
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock