Chelneriță concediată după ce s-a aflat ce punea în băuturile clienților: „Este terorism”

O chelneriță a fost dată afară de patronul unui local după ce aceasta ar fi turnat propriul sânge în băuturile clienților, în loc de sirop, scrie adevărul.ro.

Băuturile servite clienților conțineau sânge Foto: Pixabay.com
Băuturile servite clienților conțineau sânge Foto: Pixabay.com

Băutură amestecată cu sânge

O chelneriță a pus sânge de-al său în băuturile clienților, în loc de sirop. Întâmplarea bizară a avut loc într-un local din Japonia. Proprietarul acestuia a decis să o dea afară pe chelneriță pentru gestul făcut.

Local promovează conceptul de „bad girl” , unde „fetele rele” și „adolescenții rebeli” servesc băuturi clienților. Este vorba despre cafeneaua Mondaiji din Sapporo, Hokkaido, care a anunțat pe Twitter că au concediat una dintre chelnerițe, pentru că aceasta le-ar fi preparat clienților o băutură amestecată cu propriul ei sânge.

Băuturilei, numite orikaku conțin de obicei fructe sau alte siropuri colorate, însă de data aceasta au fost înlocuite cu sânge.

Cafeneaua a fost închisă timp de o zi 

„Un astfel de act nu este diferit de terorismul la locul de muncă cu jumătate de normă și este absolut inacceptabil”, se arată pe tweetul cafenelei din 2 aprilie.

Proprietarul magazinului a adăugat că cafeneaua, situată în cartierul de divertisment Susukino din Sapporo, a fost închisă pentru o zi pentru a înlocui toate paharele din magazin. Cafeneaua nu a numit angajatul concediat. 

Val de „terorism sushi” în Japonia

La începutul lunii februarie, bucătăria japoneză se afla în centrul unei ample anchete a poliției, după ce clienții de la restaurantele rotative de sushi au postat pe rețelele sociale clipuri în care amestecă felurile de mâncare și fac farse altor clienți, relata The Guardian.

Incidentele, care au căpătat numele de „terorism sushi”, au făcut ca acțiunile unui mare lanț de restaurante kaitenzushi (restaurant rotativ) să scadă, iar conducerea restaurantelor de acest fel încep să regândească modul în care servesc mâncarea.

Un clip care a fost vizionat de aproape 40 de milioane de ori pe Twitter, arata un adolescent care lingea partea superioară a unei sticle de sos de soia comun și toată marginea unei căni de ceai, pe care apoi o punea înapoi în raft.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
diabet jpg
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net