Chiar şi cuplurile care păreau puternice pot fi ştirbite de o aventură. Motivul pentru care unii bărbaţi înşală

Ultima actualizare:

    Chiar şi cuplurile care păreau foarte puternice pot fi ştirbite de o aventurăfoto: shutterstock
Chiar şi cuplurile care păreau foarte puternice pot fi ştirbite de o aventurăfoto: shutterstock

E dureros, dar, din păcate, acesta-i adevărul: infidelitatea poate afecta orice căsnicie şi nu poţi şti niciodată sigur dacă ţi se va întâmpla şi ţie. Chiar şi cuplurile care păreau foarte puternice pot fi ştirbite de o aventură.

Ce am făcut greşit, astfel încât partenerul de viaţă să mă înşele? Oare nu mă mai iubeşte? Modul acesta de a pune problema este eronat din start, pentru că o infidelitate nu apare întotdeauna din cauza lipsei iubirii.

Pentru cele mai multe persoane poate părea surprinzător, însă principalul motiv pentru care bărbaţii înşală este: lipsa de apreciere emoţională. Când ne simţim apreciaţi, suntem încrezători, mândri, ne simţim iubiţi şi doriţi. În schimb, când ne simţim neglijaţi emoţional, suntem tentaţi să fim copleşiţi, furioşi, trişti. Şi situaţia se înrăutăţeşte când îi spui partenerului de viaţă cu ce te confrunţi, iar acesta te ignoră total sau nu te ia în serios.

Cei care nu îi arată partenerului că îl apreciază nu sunt neapărat rău intenţionaţi. E foarte uşor să cazi pradă vârtejului de probleme de zi cu zi în care intră cariera, creşterea copiilor şi alte probleme şi să credem că cel de lângă noi e un bun câştigat pe viaţă. Lipsa de respect mutual în relaţiile pe termen lung este probabil mai răspândită decât putem realiza.

Chiar dacă nu justifică niciodată infidelitatea, neglijenţa emoţională a partenerului e reală şi are consecinţe însemnate. Este diferită de abuzul emoţional şi poate zdruncina o relaţie, poate chiar să o distrugă pentru totdeauna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
index png
Insula Agistri, Grecia FOTO Shutterstock
555 (21) jpg
santorini 4044972 1280 jpg
loc de munca jpg
reguli noi aeroport jpg
dulceata din plante de leac jpeg
printul julian al suediei profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net