Comparaţiile în relaţie. Dacă eşti fericită cu partenerul tău, uită de comparaţii

inde 0 jpeg
Dacă eşti fericită cu partenerul tău, uită de comparaţii şi lăsaţi-vă să fiţi centrul universului unul pentru celălaltfoto: shutterstock

Cu toţii avem momente când constient sau inconstient ne comparăm cu alţii. Aceste gânduri nu fac decât să acumuleze stres în organism şi te impiedică să fii fericit, să te manifeşti liber şi creativ.

Fericirea ta în relaţia în care te afli este cel mai important lucru. Dacă eşti fericită cu partenerul tău, uită de comparaţii şi lăsaţi-vă să fiţi centrul universului unul pentru celălalt.

Fiecare dintre noi căutăm perechea perfectă şi din acest motiv nevoia de a compara este destul de puternică. Nu luaţi totul prea în serios şi evitaţi să faceţi această greşeală, chiar dacă amândoi credeţi că relaţiile anterioare au fost mai potrivite pentru voi. Acordaţi-vă timp să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă apropiaţi unul de altul.

Cea mai mare greşeală, să comparăm relațiile noi cu cele vechi

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le putem face este să comparăm relațiile noi cu cele vechi. Astfel, omitem faptul că fiecare relație este unică în felul ei și trebuie să o tratăm ca atare. Gândiți-vă la momentele în care ați judecat pe nedrept pe cineva doar pentru ca vă amintea de altcineva din trecut care s-a purtat urât cu voi.

Renunțați la teama de a vă apropia cu inima deschisă de cineva

Fiţi fericiţi şi renunțați la teama de a vă apropia cu inima deschisă de cineva doar pentru că, în trecut, ați fost rănit. Ghiciți ce! Cel mai probabil și persoana de lângă voi a fost rănită la un moment dat. Amândoi purtati cu voi răni din trecut. Astfel de judecăti duc la reactii defensive, la îndepărtare nefondată, la suferință.  Oferiți bunătate și sustinere, oferiți încredere, dăruire, nimeni nu intră în viata voastră pentru a plăti greșelile altora.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Medicul psihiatru Gabriel Diaconu FOTO Facebook
Iahtul oligarhului rus Dimitri Pumpianski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg