Complexele privind aspectul fizic vă poate afecta viaţa sexuală


    Faceţi sport dacă nu sunteţi mulţumiţi de felul în care arătaţifoto:123RF
Faceţi sport dacă nu sunteţi mulţumiţi de felul în care arătaţifoto:123RF

Felul în care vă împăcaţi cu propriile imperfecţiuni fizice ar putea avea un efect semnificativ asupra vieţii voastre sexuale. Angoasele provocate de o stimă de sine scăzută pot duce la probleme în intimitate.

Desigur, dacă vă este ruşine să vă dezbrăcaţi din cauza burţii, veţi sta mereu cu stresul acesta şi în loc să savuraţi momentul, în mintea voastră vor fi numai strategii de a vă ascunde în întuneric sau sub pătură.

Faceţi sport dacă nu sunteţi mulţumiţi de felul în care arătaţi, epilaţi-vă regulat dacă nu vreţi să fiţi prinse pe picior greşit şi cumpăraţi-vă lenjerie sexy dacă simţiţi că asta v-ar ajuta.Anulaţi toţi acei factori care vă influenţează negativ comportamentul şi vă împiedică să vă relaxaţi în intimitate.

La formarea complexelor privind înfăţişarea contribuie din plin şi atitudinea partenerului. Dacă nu vă face complimente sau vă critică în mod constant pentru felul în care arătaţi, înseamnă că nu merită să stea lângă voi. Un om care vă distruge imaginea de sine nu vă va face niciodată fericită, nici în viaţa de zi cu zi, nici în intimitate.

mihai voropchievici 1 jpeg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg