Comportamente care deranjează în timpul sexului


    Nu este indicat să critici performanţele sexuale ale partenerului indiferent de situaţiefoto: 123RF
Nu este indicat să critici performanţele sexuale ale partenerului indiferent de situaţiefoto: 123RF

Dacă trăiţi cu impresia că partenerul de viaţă va trece cu vederea tot timpul anumite comportamente, care îl deranjează în timpul partidelor de sex, vă înşelaţi.

Sunt câteva lucruri care trebuie evitate în timpul sexului pentru că pot compromite partida de amor. Orice gest care ar putea fi neplăcut pentru celălalt şi care l-ar pune în ipostaze delicate, de fiecare dată, ar putea să-l frustreze.

Să critici tot timpul abilităţile sexuale ale partenerului de cuplu

Nu este indicat să critici performanţele sexuale ale partenerului indiferent de situaţie, deoarece nu fac altceva decât să-l înhibe. Atunci când ceva nu este în regulă ar fi ideal să discutaţi altfel, să vă spuneţi ceea ce anume vă doriţi, nu să puneţi accent pe greşeli.

Să te grăbești

Nimic nu este mai frustrant în intimitate decât să te grăbeşti să închei partida de sex. Orice apropo legat de faptul că eşti ocupat, că nu ai timp suficient pentru sex, va tăia cheful partenerului de viaţă. Când ştii că nu ai timp suficient, mai bine amânaţi momentul intim pentru altă dată. Această situație, cu timpul, va deranja foarte mult.

Să faci mereu aceleaşi lucruri în pat

Pentru orice cuplu ar deveni plictisitor la un moment dat să facă sex doar într-o singură poziție. Cu siguranţă, se va ajunge la rutină şi nu veţi mai dori să faceţi sex. Sau, în cel mai rău caz, se va ajunge în situaţia în care veţi căuta alţi parteneri dispuşi pentru noi aventuri şi practici sexuale. Dacă vă iubiţi partenerii în continuare şi vreţi să rămâneţi împreună, încercaţi pe cât posibil să vă condimentaţi viaţa sexuală și să evitați greșelile.

Să răspunzi la telefon

Se întâmplă ca în cele mai intime momente când îţi este lumea mai dragă să sune telefonul. Una dintre cele mai mari greșeli care deranjează în timpul sexului este să răspunzi la telefon. Există riscul să începi o discuție interminabilă care ar compromite partida amoroasă.

FotoJet jpg
cub vica blochina png
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
7 vedete la sag awards jpg jpeg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg