Condamnată să nu facă sex!

Emily Day are 26 de ani şi suferă de androfobie. Această boală psihică se manifestă printr-o panică ieşită din comun când are de-a face cu bărbaţi.

"M-a urmărit toată viaţa. Nu pot să-mi dau seama unde a început. Sunt încă virgină. Nu sunt lesbiană şi nici nu sunt sexual atrasă de femei. Mă uit cu poftă la poze cu bărbaţi şi îmi dau seama că arată bine. Dar dacă am ajunge faţă în faţă, ştiu că emoţia m-ar putea omorî", explică fata, pentru The Sun.

Fobia de acest fel apare în general după un abuz, dar nu şi în cazul lui Emily: "Nici un bărbat nu m-a rănit. Pur şi simplu mi-e frică de moarte de ei".

Emily pleacă din casă cu greu şi socializează cu dificultate. Prietenele vin la ea, tocmai pentru ca fata să nu se întâlnească la ele cu taţii lor sau cu alţi străini. "Sper ca într-o zi să întâlnesc pe cineva care să mă ajute să înving androfobia şi până la urmă să pot să mă mărit şi să am copii", mărturiseşte Emily.

O femeie din 150 milioane suferă de androfobie

Afecţiunea se manifestă prin frica morbidă faţă de persoanele de sex masculin. Acest fapt conduce la evitatea acţiunilor şi situaţiilor în care bărbaţii sunt implicaţi sau prezenţi. O femeie la 150 milioane suferă de această boală psihică.

shutterstock 1833215881 jpg
mihai voropchievici jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg