«Confidenţele unei fete de oraş»: Sex oricând, oriunde, oricum


    Dacă femeile ar reuşi  să facă diferenţa între  sex şi dragoste, ar fi  mult mai fericite
Dacă femeile ar reuşi să facă diferenţa între sex şi dragoste, ar fi mult mai fericite

Raul m-a agăţat la farmacie, în timp ce îmi cumpăram nişte medicamente care să-mi amelioreze usturimile de stomac cauzate de gastrită. Am scăpat pe jos chitanţa care dovedea că îmi plătisem telefonul mobil, iar el s-a aplecat s-o ridice.

Mi-a zâmbit, iar eu l-am măsurat din cap până în picioare. Era un tip brunet, cu tenul măsliniu şi nu foarte înalt. Instinctul mi-a şoptit că este genul de bărbat ahtiat după sex. Teoria mea se baza pe câteva criterii esenţiale: avea un zâmbet şmecheresc, care emana siguranţă de sine, ochi jucăuşi, era volubil şi îndrăzneţ, dar, în acelaşi timp, păstra o doză de respect. Bănuielile mele aveau să se adeverească la un moment dat.

După câteva întâlniri, nu mai ştiam cum să o scot la capăt. Voia să mă culc cu el. „Toată seara m-am gândit cât de mult îmi doresc să îţi fac sex oral", a încercat să mă corupă în drum spre casă.

Când şi-a dat seama că nu am de gând să-i cedez, aproape m-a implorat să facem sex. „Hai, te rog, te rog eu mult, te doresc rău de tot", mi-a spus, în timp ce se chinuia să-mi bage mâna în bikini. Nu s-a întâmplat nimic atunci, ci după alte câteva seri în care i-am rezistat cu greu.

Cu o tactică aparte, multă pasiune şi un apetit sexual ieşit din comun, avocatul meu îşi merita din plin porecla „Iepurilă", pe care i-am dat-o încă din prima noapte petrecută împreună. Ar fi făcut sex oricând, oriunde, oricum...

„Iepurilă" a urcat repede în topul aleatoriu al celor mai buni bărbaţi care-mi trecuseră prin pat. Raul era doar un partener de sex, nimic mai mult. Dacă femeile ar reuşi să facă diferenţa între sex şi dragoste, ar fi mult mai fericite.

Partidele noastre de amor respectau un fel de ceremonial. Înainte şi după consumarea actului sexual, îl dezmierdam cu un masaj cu ulei aromat. "Iepurilă" se transforma într-o pisicuţă în mâinile mele delicate, dar care aveau forţă.

Într-o noapte, după orgasm, l-am privat de răsfăţul obişnuit.

- Nu îmi faci masaj?, m-a întrebat el, aşteptând relaxarea de final.

- Raul, mă mărit. Sunt foarte îndrăgostită şi sper să nu te mai văd niciodată.

Află mai multe astfel de poveşti picante, în cartea scrisă de Claudia Voicu, "Confidenţele unei fete de oraş", care se găseşte în Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, şi pe elefant.ro şi edituraparalela45.ro.

Confidentele unei fete de oras
Confidentele unei fete de oras
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg