„Conspirația” de Ryan Holiday, povestea reală care a făcut înconjurul lumii s-a lansat acum și în România

„Conspirația” de Ryan Holiday, publicată recent în România la editura ap! (ACT și Politon), este povestea uimitoare a celebrului miliardar Peter Thiel, fondatorul companiei PayPal, care a pus la cale un plan pentru a distruge cunoscutul imperiu mediatic Gawker. 

„Conspirația”, carte publicată de de Ryan Holiday
„Conspirația”, carte publicată de de Ryan Holiday

O carte controversată, „Conspirația” vorbește despre dedesubturile mass-mediei și felul în care cei din domeniu își folosesc puterea. Cunoscutul autor de nonficțiune Ryan Holiday disecă un subiect care a făcut senzație pe glob, iar povestea este cu atât mai captivantă cu cât în centrul acțiunii se află un trio de vedete: miliardarul din Silicon Valley Peter Thiel, luptătorul profesionist de wrestling Hulk Hogan și fondatorul Gawker Media, Nick Denton. 

2007. Internetul este zguduit de un articol publicat pe un blog Gawker Media, care dezvăluie că celebrul fondator PayPal, Peter Thiel, este gay. Titanul din Silicon Valley decide să treacă la fapte, punând la cale un adevărat complot pentru a distruge imperiul mediatic ce i-a violat intimitatea. 

Ryan Holiday este un scriitor-vedetă, cunoscut atât pentru cărțile sale care au făcut înconjurul lumii, cât și pentru activitatea sa din marketing. Este unul dintre cei mai bine vânduți scriitori contemporani și adept al stoicismului, filosofie pe care a abordat-o în repetate rânduri atât în mediul online, cât și în cărțile lui.  

Titlurile sale „Inamicul este egoul”, „Stoic zi de zi” și „Liniștea este cheia”, au fost traduse în peste 40 de limbi și s-au vândut în mai mult de cinci milioane de exemplare în întreaga lume. Cărțile lui sunt adevărate manuale care te învață cum să aplici principiile stoicismului în viața de zi cu zi, pentru a avea o viață împlinită și de succes, și de asemenea, îți dezvăluie tertipurile din industria media sau de marketing, pentru a înțelege mai bine cum funcționează lumea în care trăim. 

Specializată în non-ficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
cub horoscop iertare png
Nella Pignatelli webp
image
image
image
image
image
image
Zura cainele erou jpg
profimedia 0754235297 jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
gheorghe marmureanu si mircea raulian jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg