Contul de Twitter al lui Kanye West, reactivat în mod «misterios»! Ellon Musk, bănuit de implicare

Ultima actualizare:

Kanye West, «spaima rețelelor de socializare», a revenit pe Twitter, deși contul său fusese suspendat în urmă cu trei săptămâni din cauza unor remarci antisemite. Mulți susțin că Elon Musk, noul șef Twitter, ar fi responsabil pentru ridicarea interdicției artistului pe platforma de socializare, întrucât întreaga situație pare a fi mai mult decât o simplă coincidență.  

Contul de Twitter al lui Kanye West, reactivat în mod «misterios»! Ellon Musk, bănuit de implicare
Contul de Twitter al lui Kanye West, reactivat în mod «misterios»! Ellon Musk, bănuit de implicare

Kanye, care are peste 30 de milioane de urmăritori pe Twitter, a atras controverse în ultimele luni și a generat revolta mai multor celebrități de peste ocean, dar și a unor companii, care au decis să pună punct oricărei colaborări cu artistul. 

Contul de Twitter al lui Kanye West a fost restricționat la începutul lunii octombrie, după ce artistul a făcut remarci antisemite care au încălcat regulile platformei cu privire la discursul care instigă la ură. Utilizatorii au fost extrem de uimiți când au observat că, recent, contul de Twitter al lui West a fost deblocat, chiar în ziua în care Elon Musk a devenit noul șef al platformei de socializare. 

Mulți l-au acuzat pe Elon Musk că a ridicat restricția cu privire la contul lui Kanye West, însă fondatorul Tesla susține că nu avut nimic de-a face cu acest aspect și că foștii directori ai platformei sunt responsabili.

Care a fost reacția lui Ellon Musk?

Miliardarul a spus că Twitter a reactivat contul rapperului, înainte de finalizarea preluării platformei de socializare în valoare de 44 de miliarde de dolari. „Nu s-au consultat cu mine și nu m-au informat”, a spus Musk într-un tweet.

Pe 8 octombrie, Musk a postat pe Twitter „Bine ai revenit pe Twitter, prietene!” când Kanye a postat pe platformă pentru prima dată în doi ani. Ulterior, Twitter i-a blocat contul și i-a eliminat una dintre postări pentru discurs antisemit. 

Vedeta și-a suspendat contul de Instagram în weekend, după ce l-a acuzat pe rapperul Diddy că este controlat de evrei.

Atât Twitter cât și Instagram au eliminat postările lui West și au spus că vedeta a încălcat politicile privind discursul instigator la ură.

Musk a cumpărat compania joi seară. După ce a transformat Twitter într-o companie privată, Musk l-a concediat pe CEO, directorul financiar și avocatul de top al companiei, marcând o nouă eră pentru site-ul de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net