Creatorii Pokemon Go vor să închidă site-urile care îi ajută pe jucători să trișeze

Ultima actualizare:
Serverele Pokevision sunt, momentan, indisponibile
Serverele Pokevision sunt, momentan, indisponibile

Milioane de utilizatori Pokemon Go folosesc deja hărți neoficiale, emulatoare GPS, boți și alte feluri de hack-uri pentru a înainta cât mai rapid în joc.

Compania din spatele jocului, Niantic, nu a făcut nici o declarație dacă are în plan să oprească aceste metode de a trișa, până acum. Ceo-ul Niantic John Hanke a spus într-un interviu acordat Forbes că site-uri ca Pokevision sau PokeRadar ar putea fi închise în viitor. Aceste aplicații violează termenii și condițiile serviciului prin colectarea de date din interiorul serverelor jocului pentru a vedea unde exact și pentru cât timp anumite creaturi apar pe hartă.

Mai exact, John Hanke a declarat următoarele:

„Forbes: Ce părere aveți despre site-uri precum Poke Radar sau alte aplicații care intră în codul jocului și arată locurile unde pokemonii apar?

John Hanke: Da, nu prea îmi place asta. Nu sunt un fan. Momentan avem alte priorități, dar în viitor ei pot afla că astfel de lucruri s-ar putea să nu mai funcționeze. Tot ce fac oamenii care folosesc aceste metode este de a scoate divertismentul din experiența de joc. Oamenii încearcă să scoată prin diverse tehnici de hacking date din sistemul nostru, iar acest lucru este împotriva termenilor și condițiilor. ”

Aceste priorități pe care Hanke le menționează se referă, cel mai probabil, la stabilizarea serverelor și la rezolvarea glitch-ului deja faimos al „celor trei pași” (sistemul din joc care ar trebui să te ajute la găsirea Pokemonilor este momentan stricat, jucătorii practic căutând în orb). Se pare că în momentul în care Niantic va stabiliza performanțele jocului va porni împotriva site-urilor precum Pokevision.

Închiderea serviciilor de urmărire a Pokemonilor cum sunt PokeRadar sau Pokevision cu siguranță va nemulțumi milioane de utilizatori care folosesc deja astfel de aplicații pentru a prinde Pokemoni rari și pentru a avansa rapid în joc. Comform Y.L., unul din creatorii Pokevision, 16 milioane de utilizatori au vizitat site-ul doar în primele șase zile de când a fost lansat.

Pokevision a închis, deja, site-ul 


    Serverele Pokevision sunt, momentan, indisponibilefoto: captură
Serverele Pokevision sunt, momentan, indisponibilefoto: captură

Chiar dacă se bucură de un real succes, cei care au creat Pokevision au spus de la început că vor închide site-ul dacă Niantic va cere acest lucru. „Y.L.: Dacă Niantic ne va spune să închidem Pokevision, ne vom comforma, absolut. Acesta este jocul lor și noi respectâm asta ”.

Cei care au creat Pokevision se declară fani ai francizei Pokemon mai ales pentru că au copilărit în anii ’90 (când desenele animate Pokemon erau în vogă, n.r.). Aceștia spun că au făcut site-ul pentru a face jocul mai distractiv de jucat, nu pentru a încuraja trișatul.

Se pare, totuși, că cei de la Niantic s-au ținut de promisiune, iar serverele Pokevision sunt momentan indisponibile, jucătorii de Pokemon Go fiind nevoiți să prindă Pokemoni doar prin busola, imperfectă, a jocului. 

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net