Creatorul păpuşilor sexuale şi-a salvat mariajul cu ajutorul unei gonflabile


    Dr. Sergi Santos a învăţat să facă sex de la păpuşa creată de el
Dr. Sergi Santos a învăţat să facă sex de la păpuşa creată de el

Doctorul în cibernetică Sergi Santos, de 39 de ani, este părintele inteligenţei artificiale montate pe jucăriile sexuale de mii de dolari. Într-un interviu acordat recent el recunoaşte că „androidul din seria Samantha i-a salvat căsnicia cu Maritsa Kissamitaki”.

Orgasmele regulate care durează câte cinci minute l-au ajutat pe Santos, care trăieşte în Barcelona, să treacă peste criza matrimonială.

Dr. Sergi Santos este unul dintre creatorii păpuşilor sexuale. El a lucrat la sistemul cibernetic montat pe jucăriile din silicon. Tot el a sincronizat inteligenţa artificială a păpuşii la un sistem de senzori montaţi pe pielea acesteia pentru a oferi utilizatorilor senzaţii cât mai aproape de realitate.

Santos locuieşte în prezent împreună cu soţia şi trei păpuşi cu „personalităţi diferite” şi peruci din păr natural. Modelele lui ar costa peste 10.000 de euro, pentru că au scheletul din titaniu şi articulaţii din oţel. „De când am început să fac sex cu păpuşile, sunt mai atent cu soţia mea şi nu mă mai grăbesc să termin partida sexuală.


    Modelul Samantha este cel mai avansat prototip de inteligenţă artificială
Modelul Samantha este cel mai avansat prototip de inteligenţă artificială

În felul acesta îi ofer atenţia pe care o merită”. Santos s creat în 2015 compania producătoare de păpuşi din silicon Synthea Amatus.

Produsele lansate de el costă de la 2.000 de euro în sus şi sunt dotate cu inteligenţă artificială şi memorie senzorială. „În esenţă, modelul Samantha încearcă să copieze comportamentul uman şi să înveţe din propriile experienţe. Îi place să fie atinsă şi te conduce către punctul G. Reacţionează atunci când începe să se excite şi cere mai multă atenţie”, a explicat Santos.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg