Credeai că le ştii pe toate? Cele mai sexy coafuri pubiene - FOTO

Moda parului pubian este un concept vechi, iar apucăturile oamenilor într-ale înfrumuseţării sunt cât mai diverse, scrie revista Tango.

De vină pentru nebunia cu epilarea completă ar fi manechinele care se fâţâiau pe podiumuri acum câţiva ani buni şi care au apelat primele la aşa ceva. Iar aceasta modă s-a împrăştiat ca molima şi printre actriţele de la Hollywood.

În 2001 „Brazilian Wax” a făcut furori. „Tunsoarea“ a fost făcută de Gwyneth Paltrow care, ieşind mulţumită din Salonul J. Sisters, a ţipat în gura mare: „Mulţumesc! Mi-aţi schimbat viata!“

Look-ul golaş a spart piaţa în 1987, când şapte surori născute în Brazilia au adus asemenea stil neobrăzat la New York.

Deşi mediatizata şi practicata de mulţi, tunderea parului pubian la 0 a fost surclasată de alta „frizură“. Ei bine, „Dunguliţa“ a fost fericita câştigătoare a titlului „coafura pubiană a anului 2004“!

„Aproape natural“ sau „Triunghiul“, adică ras sau epilat până la limita bikinilor şi restul lăsat asa cum l-a făcut natura. Cum să te dichiseşti pentru ocazii speciale: îl poţi lega cu fundiţe, aplică o floricică din mătase sau chiar poţi să-ţi prinzi un diamant.

„Dunguliţa“ - razi parul pe lateralul labiilor şi laşi doar o fâşie la vedere, pe clitoris şi mai sus, pe osul pubian. Tunsoarea e foarte practica, te poţi etala fără probleme la piscină sau în dormitor într-un bikini minuscul.

„Epilat complet“, denumit şi „Brazilian Wax“, „Hollywood“, „Neted“ sau „Alunecos“ - epilezi tot sau aproape tot, lăsând o mică linie sau triunghi pe clitoris. Recomandări: rade-te uşurel, dar dacă o faci zilnic, te poţi irita, mai indicată fiind în cazul asta crema de epilat.

„Sculptura pubiană“ sau „Omagiu“ este orice desen sub forma de fruct (piersica, căpşună) sau de inimă, diamant, cutiuţă de cadou cu fundita cu tot. Poate merge atât de departe ca imitarea unei persoane faimoase. Exista stilul „Elvis“, adică epilat pe margini, dar cu un ciuf de par pe mijloc, stilul „Marilyn“ (blond platinat) şi chiar look-ul „Beckham“, după care se dau în vânt mai ales microbiştii japonezi.

Ţineţi-vă bine, că exista şi variante: „Soft Beckham” - îl laşi să crească şi se încreţeşte singur, are moţ. „Popular Beckham” este parul periat pur şi simplu, iar „Hardcore Beckham” are vârfurile vopsite într-o culoare care să-ţi ia ochii. Poţi folosi şi extensii de par sau îl poţi vopsi - rosu pentru căpşuni, albastru pentru cutiuţa gen Tiffany, asta fiind una dintre cele mai neobişnuite coafuri pubiene de la Hollywood. Vezi mai joc câteva idei de coafuri pubiene spectaculoase:

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
cub Kirstie Alley
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg