Crimă odioasă! O profesoară de 22 de ani a fost omorâtă în timp ce alerga

13 ianuarie 2022

O tânără profesoară de doar 22 de ani a fost omorâtă cu sânge rece. Ea se afla la alergat, de dimineață, timp în care a fost asaltată de un trecător, care a ucis-o cu sânge rece. Femeia nu a mai avut timp să reacționeze, a fost găsită într-o baltă de sânge.

article img
Tânăra profesoara a fost ucisă cu sânge rece. Sursa foto: The Sun

Ashling Murphy, în vârstă de 22 de ani, a fost violent atacată în timp ce alerga pe lângă canalul  Cappincur, Tullamore, Co Offaly din Irlanda, în jurul orei 16:00, în urmă cu două zile.

Talentata muziciană și profesoară, care lucra pentru Durrow National School, făcea exerciții pe ruta în care a fost atacată brutal. Poliția este de părere că suspectul, care nu ar avea legături cu victima, a plănuit un atac, însă nu cu o țintă sigură.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat după incident. Din primele informații reiese că atacul a fost văzut și de alți martori, care nu au reușit să intervină. 

„Acesta a fost un atac neprevăzut, o femeie alerga și acest bărbat a venit de nicăieri. A fost, de altfel, un atac violent, pentru că victima a suferit multe plăgi.”, a spus o sursă pentru The Sun, după ce profesoara omorâtă a fost găsită.

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img

„Acest canal este folosit de toată lumea, mai ales în perioada pandemiei, este locul în care toți mergem să alergăm, să facem mișcare. Nu știu dacă după tragedia de azi oamenii vor mai avea curaj să facă sport aici, era un loc pașnic și liniștit. Sincer, acum mă tem chiar și pentru soția mea, care și ea alerga pe aici. Condoleanțe familiei, încă încerc să mă adun, să procesez ce s-a întâmplat. Sunt surprins că locul nu era foarte plin cu oameni. Este dureros ce s-a întâmplat pentru familie și pentru oamenii din Tullamore. Este cu adevărat un șoc, toți vecinii de aici sunt șocați, unii sunt chiar foarte speriați, mai ales că ieșeau și cu cei mici la plimbare pe canal.”, a declarat un consilierul local Declan Harvey.

Ministrul Simon Harris a trimis condoleanțele sale familiei victimei

„O tânără femeie a fost ucisă cu brutalitate, crima a venit de niciunde. Gândindu-mă la ea și familia ei, dar și la comunitate, nu vreau să știu prin ce durere și coșmar pot trece toți. Trebuie să acționăm împotriva violenței împotriva femeilor. Toți avem această responsabilitate. ”, a declarat Simon Harris, pentru The Sun.

article img
Aici a fost ucisă tânăra profesoară