Ea e profesoara care face striptease pentru a strânge bani de cadouri de Crăciun

Ultima actualizare:

Gesturi disperate în situații limită! A fost profă, dar pandemia a împins-o la gesturi extreme! Courtney Tillia, mamă a patru copii, a renunțat la slujba de profesoară pentru a-și putea întreține copiii.

Courtney Tillia, de 34 de ani, bombă sexy pe rețelele sociale - foto Instagram
Courtney Tillia, de 34 de ani, bombă sexy pe rețelele sociale - foto Instagram

Femeia de 34 de ani a început să facă striptease pe rețelele sociale pentru adulți și să vândă poze cu ea dezbrăcată pe OnlyFans. În felul acesta ea reușește să strângă banii necesari pentru a le cumpăra cadouri micuților, să plătească lunar chiria și să facă rost de bani pentru mâncare. Courtney Tillia a luat decizia de a-și schimba cariera împreună cu soțul ei care o susține în tot ceea ce face.

Tillia este o mare fană a lui Arnold Schwrzenegger și a început să practice sport după ce a ascultat un interviu acordat de legendarul actor în urmă cu 20 de ani. Ea a vrut să participe le concursurile de bodybuilding, dar a devenit mamă între timp și s-a măritat. Îi plăcea să pozeze în costume de baie, dar meseria de profă nu îi permitea acest lucru pentru că părinții nu ar fi acceptat niciodată ca odraslele lor să fie educate de o bombă sexy.

Courtney Tillia fostă profă de sport, devenită stripteuză

Courtney Tillia a devenit bombă sexy pe Twitter, OnlyFans și Instagram. Femeia care trăiește în Los Angeles a povestit că pandemia i-a adus în pragul disperării pe ea și pe soțul ei care a rămas fără slujbă și a fost nevoită să se transforme în stripteuză. În timp ce ea se dezbracă pe bani în dormitorul matrimonial, soțul are grijă de cei patru copii.

În 2015, Tillia, care a fost profesoară de sport, a încercat să își deschidă propria sală de fitness însă banca nu i-a acordat împrumutul din cauza salariului mic de profesoară. În 2018, a pozat într-o reclamă la lenjerie intimă și la finele lui 2019 primește o sancțiune din partea școlii unde lucra. În 2020 demisionează și devine stripteuză.

Pozele sexy îi asigură un venit constant s--și crească cei 4 copii - foto Instagram
Pozele sexy îi asigură un venit constant s--și crească cei 4 copii - foto Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net