Critica, du┼čmanul rela┼úiilor de cuplu. Fii mai ├«n┼úeleg─âtoare cu partenerul de via┼ú─â

19 noiembrie 2020
indiferenta 0 jpeg
Pentru a evita singurătatea în doi, în relaţie, fii mai puţin critică la adresa partenerului de viaţăfoto: 123RF

O rela┼úie de cuplu poate fi distrus─â rapid de criticile repetate pe care ┼či le aduc partenerii. Critica este considerat─â du╚Ömanul cel mai mare al rela╚Ťiilor de cuplu. Dac─â atragem aten╚Ťia asupra unui lucru care ne deranjeaz─â, acesta se refer─â la un comportament specific. Critica, ├«ns─â, atac─â personalitatea ╚Öi caracterul partenerului de via┼ú─â.

Dar de ce avem obiceiul de a critica cel mai des tr─âs─âturile care au fost atractive la ├«nceputul rela╚Ťiei? De exemplu, dac─â partenerul t─âu are o personalitate foarte hot─âr├ót─â ╚Öi dominant─â, poate c─â te-ai ├«ndr─âgostit de el sau ea fiindc─â asta nu te caracterizeaz─â. Totul func╚Ťioneaz─â bine, at├ót timp c├ót obiectivele ╚Öi dorin╚Ťele voastre sunt aliniate, fiindc─â ├«mpreun─â pute╚Ťi realiza multe lucruri.

Conflictele ├«ncep abia ├«n momentul ├«n care exist─â obiective diferite ╚Öi ├«ncepe╚Ťi s─â lupta╚Ťi care dintre voi s─â preia conducerea. ├Än aceste situa╚Ťii determinarea ╚Öi ├«ncrederea de sine a partenerului, tr─âs─âturi frumoase la ├«nceput, pot fi percepute mai degrab─â ca impolite╚Ťe ╚Öi insensibilitate pentru cel─âlalt.

Pentru a evita singur─âtatea ├«n doi, ├«n rela┼úie, fii mai pu┼úin critic la adresa partenerului de via┼ú─â. Pentru a evita critica, po╚Ťi alege s─â ├«n╚Ťelegi personalitatea partenerului ╚Öi s─â te concentrezi pe calit─â╚Ťile lui, ├«n loc de sl─âbiciunile acestuia.

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vladimir putin picior png
Bayraktar TB2 Runway jpg
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg