Crocodilul Brutus s-a îndrăgostit!

Ultima actualizare:

Brutus este singurul animal al circului Gartner care a dat bătăi de cap angajaţilor. După ce a ajuns „acasă" cu botul julit şi obosit după escapada de luna trecută, acum, colac peste pupăză, s-a îndrăgostit de o crocodiliţă.

Şi ca să-i arate iubitei sale că este un adevărat mascul, de câteva zile se ia la bătaie cu ceilalţi zece crocodili ai circului. Din acest motiv, cei de la menajerie au fost nevoiţi să-l separe de "rivali".

Până şi transportul lor se face cu camioane separate. Crocodilul în vârstă de 5 ani aparţine circului german "Gartner", care se află într-un circuit prin oraşele Moldovei. Brutus este un „caiman cu ochelari", adică o specie de crocodil orginar din America Centrală, dar care a venit pe lume în circul Gartner.

Prima sa reprezentaţie în arenă a avut loc anul acesta, în luna martie, la Satu Mare. "Un crocodil nu are voie să urce pe scenă pentru spectacol flămând.Trebuie să fie sătul de-a binelea. Mănâncă doar pui pe care îi cumpărăm noi zilnic de la câte un supermarket din zonă. Zece pe săptămână", a explicat Toni Walter, administratorul circului german. Acum, Brutus se „dă în spectacol" la Comăneşi, în judeţul Bacău.

«Evadare» de la plajă

În urmă cu două săptămâni crocodilul a fugit de la circ. "Evadarea" a fost posibilă deoarece în camionul cu care se transportă animalele există un bazin plin cu apă în care stau reptilele.

"Noi eram la Roman şi am oprit ca să facem câteva zile de spectacole. Când e cald, animalele ies pe marginea bazinului şi stau la soare. Atunci, el a fugit", a spus un angajat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net