Cu mănuşa asta te mângâi la distanţă

Ultima actualizare:

    Atingerea persoanei  iubite este transmisă cu  ajutorul microsenzorilor  montaţi pe mănuşă
Atingerea persoanei iubite este transmisă cu ajutorul microsenzorilor montaţi pe mănuşă

Tehnologia modernă vine în ajutorul îndrăgostiţilor!

De ce să mai tânjiţi după atingerea persoanei iubite şi să vă ofiliţi pe picioare de dorul jumătăţii voastre?

A fost inventată mănuşa Flex-N-Feel. Un grup de cercetători în cibernetică, de la Universitatea British Columbia, din Canada, a reuşit să creeze în premieră mondială mănuşa care reproduce în vârful degetelor senzaţia oferită de părul, chipul sau pielea iubitului.

Cum funcţionează? Foarte simplu: se aşază pe mână, se iniţiază un video-apel folosind Skype către iubită şi microsenzorii instalaţi pe degete reproduc fidel fiecare îmbrăţişare, mângâiere sau atingere pe care partenerul vrea să le transmită. „Este suficient să închizi ochii şi să aşezi mănuşa pe unul dintre obraji.

Vei simţi instantaneu cum senzorii încep să vibreze şi să te atingă numai cum iubitul tău ştie”, a declarat Anne Lloyd, o studentă care a participat la proiect. La rândul său, persoana iubită are montată pe mână o mănuşă similară care îi transmite atingerile tale.

„În felul acesta nu vom mai suferi de dorul celuilalt. Ne vom putea strânge de mână şi dacă suntem la mii de kilometri distanţă”, a declarat coordonatorul proiectului Carman Neustaedter.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net