Culmea prostiei. Dealer de droguri a sunat la poliție să anunțe că i s-a furat cocaina

Ultima actualizare:

    Traficantul de droguri s-a ales cu marfa confiscată și cu un proces pentru posesie de cocaină
Traficantul de droguri s-a ales cu marfa confiscată și cu un proces pentru posesie de cocaină

Un traficant de droguri a sunat la poliția din Florida pentru a anunța că din mașina lui i s-au furat o pungă de cocaină și o anumită sumă de bani. Polițiștii au găsit cocaină tot în mașina sa, împreună cu mai multe ustensile pentru fumat, iar bărbatul a fost arestat pentru posesie și vânzare de droguri.

Poliția din Florida a anunțat că un bărbat care a precizat că este traficant de droguri a sunat pentru a sesiza că din mașină i-a fost furată o cantitate de cocaină, relatează fox6now.com.

"Blackmon i-a spus polițistului care a răspuns apelului că cineva i-a spart mașina când era parcată pe Ed Street, la n. 400, și i-a furat 50.000 de dolari și un sfert de uncie, echivalentul a 28 de grame, de cocaină dintr-un compartiment", a precizat poliția din florida pe pagina de Facebook a secției.

Polițiștii care au răspuns apelului au fost surprinși să găsească, pe bordul mașinii celui care sunase la poliție, drogurile reclamate „furate”. Potrivit agenților, bărbatul a fost identificat la scurt timp în persoana lui David Blackmon, în vârstă de 32 de ani.

"Ajutorul de șerif a găsit cocaina în același loc. De asemenea, el a găsit o pipă pentru crack, o formă de cocaină care poate fi fumată, pe jos și o cantitate de crack lângă cocaină într-o consolă din bord. Banii nu au fost găsiți", a mai precizat poliția.

Blackmon este acuzat de posesie de cocaină și posesie de echipamente destinate consumului de droguri.

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg