Cum alegi o bicicletă de fitness și la ce te poate ajuta un astfel de aparat

Sportul reprezintă o modalitate prielnică de a ne menține tineri și sănătoși, este cert. Fiecare medic recomandă măcar o jumătate de oră pe zi pe care să o alocăm sportului.

Bicicleta fitness magnetica Orion JOY L200
Bicicleta fitness magnetica Orion JOY L200

Sportul a avut mereu un rol vital. De la a ne menține greutatea pe care ne-o dorim, de la a ne ajuta să slăbim sau chiar a ne ajuta să creștem în greutate. Un lucru este sigur, ne dorim să facem sport, dar nu avem timp sau condițiile meteo nu sunt prielnice pentru o tură de jogging prin cel mai apropiat parc. 

Ce putem face dacă nu avem timp de sport?

În acest moment, sportul care nu implică deplasări de lungă durată sau rugăciuni pentru o vreme bună este la mare căutare, iar tot mai multe persoane se orientează spre variante alternative care nu sunt strâns legate de condițiile menționate anterior.

Tot mai multă lume încearcă variantele sportive indoor, iar bicicletele sportive pentru interior sunt printre cele mai bune alegeri pe care le poți face. Chiar dacă par destul de scumpe, este o investiție de viitor ce se vor atenua în maxim o lună. Dacă timp de uni ai fi plătit un abonament la o sală, ai putea chiar să depășești suma pe care ai dat-o pentru o bicicletă indoor sportivă. 

Bicicletele sunt printre cele mai recomandate moduri de a face sport. Prin mișcările rapide ale corpului, putem fi siguri că acest tip de exercițiu cardio ne va menține în formă sau chiar ne va putea să ardem acele kilocalorii neplăcute. Cu doar o singură oră pe zi, o să poți să ajungi să arăți așa cum ți-ai dorit. 

Dacă, totuși, nu-ți permiți să achiți 800 de lei pentru o bicicletă de ultimă generație, există și variante de buget. Cu doar 249 de lei, îți poți găsi o bicicletă portabilă, care nu ocupă foarte mult spațiu. De exemplu, una dintre cele mai prielnice alegeri pe care le-ai putea face ar fi Mini bicicleta fitness Energy Fit, gândită în mod special să te poți bucura de beneficiile sportului și de spațiul mic pe care aceasta îl ocupă, totul din confortul propriei case. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net