Cum ar trebui să ne alegem partenerul de viaţă?


    Dragostea vă poate face să grăbiţi lucrurile, de aceea alegeți-vă raţional partenerul alături de care vreți să vă trăiți viațafoto: shutterstock
Dragostea vă poate face să grăbiţi lucrurile, de aceea alegeți-vă raţional partenerul alături de care vreți să vă trăiți viațafoto: shutterstock

Una dintre greșelile pe care le facem cei mai mulți dintre noi atunci când vine vorba despre relații și căsătorie este că avem tendința să ne alegem partenerul doar cu inima, uitând complet de un criteriu la fel de important, dacă nu cumva mult mai important, și anume, rațiunea.

Dragostea vă poate face să grăbiţi lucrurile, de aceea alegeți-vă raţional partenerul alături de care vreți să vă trăiți viața. De această alegere vor depinde mare parte din momentele voastre de fericire sau tristețe pentru că alături de acesta veți împărtăși ceea ce urmează să se întâmple!

Graba din dragoste îi determină pe unii oameni să facă următorii paşi în relaţie, fără să privească în mod obiectiv şansele pe care le au. Sărind peste etape, veţi face totul haotic şi impulsiv, în loc să vă daţi ocazia să vă cunoaşteţi mai bine.

Fiți curioși să știți ce îi place, ce nu îi place, ce planuri de viitor are, ce poveste de viață are, care îi sunt prietenii, ce valori esențiale are, după ce principii se ghidează. Petreceți mai mult timp ca să vă cunoașteți înainte să decideți planuri împreună. Credeți în potențialul de evoluție al partenerului dar nu vă amăgiți. Nu iubiți cu promisiunea că se va schimba, s-ar putea să fiți dezamăgiți. Deschideți bine ochii și vedeți exact ce se vede, nu ce vă imaginați. Prețuiți mai mult realitatea decât iluzia și visarea. Puteți apoi visa împreună pornind de la calități pe care le aveți în realitate.

Găsiţi un echilibru şi urmaţi-vă nu numai sentimentele, ci şi raţiunea. Alegeți responsabil partenerul care să vă prețuiască, să vă respecte și alături de care să puteţi construi ceva.

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg