Cum i-au salvat viața unei femei implanturile cu silicoane

Ultima actualizare:

    O femeie a fost salvată datorită implantelor cu silicoane din sâniFoto The Sun
O femeie a fost salvată datorită implantelor cu silicoane din sâniFoto The Sun

Se pare că implanturile cu silicoane pot aduce și alte beneficii decât cele estetice. O femeie însărcinată a fost salvată de silicoanele de la sâni după ce iubitul său a încercat să o ucidă prin înjunghere.

Natalie Quiroz a fost atacată în centrul orașului în plină zi de către partenerul ei, Babur Raja, care este directorul unei companii, relatează TheSun.co.uk. El i-a înfipt un cuțit de bucătărie de 30 de centimetri în piept și stomac. Cuțitul a pătruns atât de adânc, încât mai erau doar doi milimetri până să-l ucidă pe copilul încă nenăscut, de doar 32 de săptămâni. 

Babur Raja
Babur Raja

Raja (41 de ani) s-a apropiat de Natalie deghizat pentru a nu-l recunoaște, purtând o gluglă și un ducsac sub haină pentru a părea mai gras. Natalie (40 de ani) nu și-a dat seama cine e până în momentul în care s-a trezit trântită la pământ, în timp ce cinci trecători i-au sărit în ajutor. Chiar și așa, atacatorul a reușit să scape de aceștia și a apucat-o pe femeie de gât și a înjungheat-o înainte ca trecătorii să-l imobilizeze din nou pe Raja. 

Babur Raja a atacat-o pe Natalie deghizat
Babur Raja a atacat-o pe Natalie deghizat

Ea a fost apoi transportată de urgență la spital, la secția de cezariană. Ea a fost salvată de implanturile cu silicoane din sâni care au împiedicat cuțitul să-i pătrundă în inimă, dar are totuși traume psihice. Natalie și Raja au fost împreună timp de 18 luni și au locuit într-o locuință în valoare de peste 500.000 de euro. Mama lui Raja însă nu era de acord că acesta avea o relație cu o femeie musulmană albă; Raja nici măcar nu i-a spsu că Natalie era însărcinată. Autoritățile au aflat că bărbatul suferea de dezechilibre psihice, ceea ce l-ar fi determinat să recurgă la un astfel de gest extrem. 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
Casa de marcat self scan - hipermarket FOTO Shutterstock
circul sidoli jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
ching shih captură video jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net