Cum îi spui că vrei o relație deschisă

29 septembrie 2015
article img
Cum îi spui că vrei o relație deschisă? Fără teamă și stabiliți reguli clarefoto: 123RF

Este bine de știut că relația deschisă este una în care ambii parteneri au libertatea de a se întâlnii și cu alte persoane, iar acest lucru implică chiar și relații sexuale. Cum îi spui că vrei o relație deschisă? Nu este chiar atât de simplu și din acest motiv discuțiile pe acest subiect trebuie purtate cu foarte multă atenție.

Acest tip de relație nu se potrivește oricui, cu atât mai puţin acelor persoane geloase şi posesive, care simt nevoia de stabilitate emoţională şi siguranţă. Cum îi spui că vrei o relație deschisă? Mai întâi trebuie să știi cu exactitate ce implică acest lucru și după puteți iniția o discuție.

Cum îi spui că vrei o relație deschisă? Spune lucrurilor pe nume

Dacă îți dorești să încerci o relație deshisă ar fi indicat să ai o discuție onestă cu partenerul/partenera de viață. Cel mai important este să alegeți un moment când amândoi sunteți bine dispuși și aveți destul timp la dispoziție pentru a pune pe tapet problema pe care vreți să o abordați. Cum îi spui că vrei o relație deschisă? În primul rând trebuie să acționezi fără prefăcătorie sau gânduri ascunse și nu în ultimul rând să-i explici de ce ai nevoie de genul acesta de relație.

Relațiile deschise funcționează doar în situația în care există încredere deplină între cei doi iubiți. De cele mai multe ori o relație de cuplu se destramă fiindcă la un moment dat unul dintre parteneri simte nevoia să mai aibă și alte escapade. Cum îi spui că vrei o relație deschisă? Fără teamă mai ales că genul acesta de relație vă lasă să respirați și să vă bucurați în același timp de noi experiențe sexuale cu acordul partenerului.

Cum îi spui că vrei o relație deschisă? Stabilește reguli clare

O dată ce amândoi ați stabilit că sunteți de acord cu o relație deschisă, puneți pe hârtie regulile pe care le folosesc în general cei care acceptă să fie într-o asemenea situație. Sexul trebuie practicat protejat în afara relației și niciodată cu prieteni comuni. Relația deschisă poate fi interesantă la început, însă cu timpul pot apărea tot felul de probleme, dacă nu veți reuși să delimitați foarte clar spațiul personal.