Cum ├«╚Öi risc─â via╚Ťa cei din Siria pentru a juca Pokemon Go

image
Exist─â juc─âtori de Pokemon Go ╚Öi ├«n Siria, dar ace╚Ötia ├«╚Öi risc─â via╚Ťa ├«n zonele de r─âzboiFoto Twitter

Tot mai mul╚Ťi adolescen╚Ťi din Siria ├«╚Öi risc─â via╚Ťa c─âut├ónd pokemoni aventur├óndu-se ├«n cele mai periculoase locuri, expun├óndu-se pericolelor din zonele de r─âzboi.

Numero╚Öi tineri din ora╚Öul Douma, de╚Ťinut de rebelii sirieni, au desc─ârcat jocul Pokemon Go ╚Öi ├«╚Öi risc─â via╚Ťa c─â╚Ť─âr├óndu-se pe d─âr├óm─âturile cl─âdirilor bombardate ├«n c─âutarea personajelor pokemon, informeaz─â Daily Mail.

Mai mul╚Ťi fani ai acestui joc, printe care ╚Öi artistul sirian Omair Abd (21 de ani) au realizat picturi cu pokemoni pe pere╚Ťii d─âr├óma╚Ťi ai cl─âdirilor devastate de r─âzboi.

"Uneori este dificil să prinzi pokemoni deoarece aceștia apar pe acoperișurile unor clădiri distruse sau în orașul asediat Ghouta. De această cauză jocul nu a avut succes aici în Siria în ciuda faptului că este foarte popular în restul lumii", a declarat un tânăr jucător.

image
Se ca╚Ť─âr─â pe d─âr├óm─âturile cl─âdirilor demolate de explozii pentru a prinde pokemoni

"Este complicat la ├«nceput deoarece nu mai avem conexiune la Internet de c├ónd acoperirea re╚Ťelei nu mai este disponibil─â peste tot. Trebui s─â ne conect─âm la Viber pentru a desc─ârca jocul deoarece nu este disponibil ├«n Siria", a mai ad─âugat un alt fan Pokemon Go.

├Äntre timp, ├«n Statele Unite s-a ├«nregistrat deja un num─âr record de desc─ârc─âri, ├«n timp ce ├«n Marea Britanie, jocul era ob╚Ťinut prin mijloace ilegale ├«nainte de a fi lansat pe continentul european.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
regina letizia (5) jpg
BeFunky collage (39) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg